Followers

Monday, April 09, 2012

Mengapa Rindu Pada Orang Yang Tak Sudi


Tidak lama dahulu aku ada kenal seorang awek ni. Dulu dia pernah cakap nak kawanlah apa ler dengan aku. So oklah fine aku terima je lah. Tapi sekarang dia macam nak jauhkan diri pulak dari aku. Tak paham aku dengan pompuan ni. Dulu dia yang cakap nak kawan lama ler, apa ler. Tapi sekarang dia pulak macam taknak kawan.

Selama inipun aku je yang wish good morning dan good night kat dia. Aku je yang kena text dia dulu. Kalau aku x text dulu, dia langsung wat tak tahu je. Last aku text dia minggu lepas, dia cakap malas nak layan. Oklah aku fahamlah apa maksud dia. Yelah siapalah aku. Sekadar budak kampung. Apa kelas untuk awek yang duduk kat bandau besaukan.

Sudah tiba masanya aku lupakan je dia dan teruskan hidup macam biasa. Tak perlu nak pening kepala pikirkan pasal dia lagi. Dah orang tak sudi, buat apa kita nak tunggu lagi.

5 comments:

shaFazie said...

maybe die ade sebab tertntu kot...
sbr k bro

asrul rae said...

Dapat BF baru lah tu.. kau pun satu nak kawan je x declare.

alan said...

kak jijah: maybelah huhuhu

alan said...

asrul: aku ni pemalu =="

Afzainizam said...

ye lahh rasanya BF baru lebih power ayat dia....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
nissan ad resort y10

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...