Followers

Thursday, December 08, 2011

KPOP Babi Haram Jadah - Peminat KPOP Sial HAHAHAHAHA

Aku ni memang anti dengan Kpop. Ntah apa apa Kpop tu. Bertambah kesian dengan peminat dia yang beragama islam tu. Terkinja kinja melompat bila dengar lagu kpop.

Dah tu, artis kpop tu semua kafir laknat, bahan bakau api neraka. Konek kulup tak bersunat. Berak main celet tisu. Itu yang bebudak islam suka. Bertambah memalukan bila budak bertudungpun stimm dengan artis kpop..


Hensem ke muka mamat ni? Hensem kepala bapak kau berjambul. Muka macam cina DAP laknatullah je. Konek tak bersunat, berak tak basuh itu yang peminat kpop panggil hensem. Kesian mak bapak koranglah hahahahahahahahahahaha.

FUCK Kpop !

Tadi aku terbaca kat FB, ada budak kena maki dengan orang gila sebab dia anti KPOP. Wow boleh cecah hits tu baii. Oklah akupun nak cuba jugalah. Mana tahu boleh tarik hits beribu ribu lemon untuk blog aku ni hahahahahaha. Tolong klik sekali iklan nuffnang yek hahahahaha.

31 comments:

ayunda maajis said...

Kesian..budak skang rmai dah rabun..dok nyanyi lagu kpop mcm paham.padahal sepatah haram semua dok hafal lirik jer..bongok betol

alan said...

PANDA: TAU XPE

Afzainizam said...

aku lebih rela tengok goyang inul lagi dari Kpop..

ye lahh kena sampuk apa lahh yang minat Kpop ni... aku pun tak faham

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
Convert Enjin Daihatsu YRV

Anonymous said...

Salam, tak salahkan kalau kita nak minat k-pop?..kita bukan pun nak tiru agama diorang..lepastu awak cakap diorang kafir dan bahan bakar api neraka, awak ingat kitaorang semua ni tak tahu ke tentang agama islam.Kita orang pun tahu mana betul dan mana salah..sedangkan awak letak kat dp awaktu gambar bercium awak tak tahu pulak tu zina dan dilaknat...kalau nak kritik orang pun tengok diri...dan kalau awak tahu saya ni bukanlah addicted dekat kpop saya cuma cakap je... saya bukanlah nak menyebelahi orang kafir tapi just nak bagi pendapat..

Anonymous said...

at least pown kump2 korea ni tunjuk sikap2 yg baik~~ contohnya : mghormati perempuan (mendahulukan perempuan), mghormati org tua, sentiasa tunduk hormat dgn org yg lebih tua/pengalaman...

tu yg bagusnya... slpas sy minat kpop nih, sy smakin mghargai kehidupan yg Allah tlah ciptakan kpada kita...

betapa butanya kita yg kafir pown boleh mlakukan yg lebih baik drpda kita... mcm perkara di ats.. ade ke zman skrg ni.. mmg ade, tpi mcm nak pupus dah.. & bruntung la jumpe org llaki yg hormat prmpuan.. XD... :D


ape2 pown.. yg positif psal kpop tu ambil... yg negatif x payah ambik.. ok? :)

Anonymous said...

Saya peminat k-pop. ada masalah ke? don't ever judge a book by its cover. to brother emo boyz jgn nk emo sgt la kat blog ni eh... drpd you bercerita ttg keburukan org lain, baik lah you buat sesuatu yg lebih manfaat dgn blog ni. by the i don't think you know anything about k-pop. saya pun bersetuju dgn 2 komen diatas tu... walaupun korean ppl kafir, but they really preserve their own culture, like us, x semua artis di malaysia ni baik sgt pun... jd yg baik kita ambil, yg buruk jdkan sempadan. that's all boyz!

Anonymous said...

setahu aku perempuan gedik je layan k-pop ni..pastu pasang angan2 nak dapat balak jambu mcm k-pop..haha..sian...yg lelaki pakai lipstick...adoi...kesian aku tgk..itu ke perempuan suka..?? suka lelaki ala2 bapuk gitu..??

Anonymous said...

Salam.. Saya pun peminat K-pop jugak!
If saudara tahu selok belok tentang budaya Korea pasti saudara juga akan kagum. Diorang sexy, hot chic, kafir dan macam2 lagi tapi diorang sangat bersopan. Satu lagi, lelaki Korea sangat menghargai wanita. Lelaki di Malaysia yg saya tahu setakat ini banyak membuatkan wanita yg kurang didikan agamanya membunuh diri.Adakah itu sesuatu yg positif? Jadi tak alahkan minat budaya Korea. Artis diorang pouplar atas bakat dan rupa. Penampilan diorang kemas. Sekiranya saudara hanya inginkan publisiti seperti kes sebelum ini baik saudara lupakan sahaja. Bukankah mencetuskan salah faham pun boleh dapat dosa? Fkir2kanlah saudara.
Saya pun bukanla orang yg tinggi pendidikan agamanya tetapi saya maih boleh membezakan perkara yang benar dan salah. Saya rasa kata2 saudara agak kasar dan harap saudara boleh memperbaikinya suatu hari nanti. Insya-Allah.

Anonymous said...

Ko benci kpop, tu hal ko.. stakat tunjuk kuat di blog apa kes?? P la korea bawa sepanduk blog ko tunjuk perasaan ko benci kpop.. Silent way mcm ni xda class la bro@sis. At least doarang kerja cari duit bagi makan mak bapak dorang, ko ada?? ntah2 mak bapak ko sndiri pun ko x hormat.. Siap mencarut, p la tengok kak inul bergelek, xda beza selebriti tu, dia kpop ka, ipop ka, dangdut ka, smua tu dah kerja dorang, ada duit banyak dari ko...

Anonymous said...

Abes ko tuh beriman sngat..sure msok surga?

Anonymous said...

engkau yang cakap benda kesat ingat bagus sangat...do sa tau tak..sebelum cakap fikir dulu *emo* tolong sikit..
kpop tu cuma genre lagu at least bagus dari orang yang cakap benda kesat dengan perasan emo..emo pun genre lagu jugak...fikir-fikirkan dan asalamualaikum

Anonymous said...

engkau yang cakap benda kesat ingat bagus sangat...do sa tau tak..sebelum cakap fikir dulu *emo* tolong sikit..
kpop tu cuma genre lagu at least bagus dari orang yang cakap benda kesat dengan perasan emo..emo pun genre lagu jugak...fikir-fikirkan dan asalamualaikum

Captain Cap said...

peminat kpop sume retarted ! haha

Captain Cap said...

peminat kpop sume retarted 1 haha

Anonymous said...

kpop..x de seni...serius aku cakap...tarian erotik ade la..kumpulan mencecah 10 orang..mcm babi terlepas dari kandang pon ada..x paham la aku...siap ada orang hafal lirik..tpi sepatah haram tak tau makna dia..bodoh2..suruh baca doa qunut habis berterabur...aku bukan main ckp je..benda ni betul2 trjadi..

Anonymous said...

Salam, semua peminat k-pop pernah menggangu hidup awak ke? pernah diorang mintak awak duit? pernah diorang menyusahkan awak? awak jealous ke dengan dia? tahulah muka awak tu tak seberapa. cakap benda buruk tak tahu pulak dosanya. salahkah kami peminat kpop nak sukakan kpop? mereka memanglah orang kafir tapi kami hanya sekadar meminati mereka, bukan nak ikut apa yang diorang sembah. mereka nak buat apa, ikut suka merekalah. awak sendiri tengok bukan artis malaysia yang bergelar ISLAM pakai seksi2, baju tak cukup kain, buat maksiat sana sini, berjudi, minum air kencing syaitan. artis korea orang kafir. bukan ISLAM. sukahati merekalah nak buat apa. awak tu yang ISLAM, cakap fuck sana sini, awak ingat awak BAGUSSS sangat nak judge orang? Mana awak tahu mereka berak tak basuh? awak spy diorang 24 jam? awak cakap sial sana sini, malaikat doakan awak 10 kali lagi sial. awak nak? janganlah awak sibuk nak kutuk2 kpop, biar orang lain nak minat. salahkah kami minat mereka? sedangkan kami tak pernah pun berkata buruk pada apa yang awak minat. tajuk blog ni kisah klasik untuk masa depan tapi isinya cerita pasal benda yang tak baik. sekali lagi saya tanya, adakah kami peminat kpop menyusahkan hidup awak? adakah kami meminta awak duit, menggangu hidup awak? menghancurkan hidup awak. ASSALAMMUALAIKUM.

Anonymous said...

Ini nasihat
ke maki hamun ?

Anonymous said...

sye x brape nak minat dengan post nie...tpi ttp bce smpai hbs sbb nk tau ape yg akn orng komen....sye paling x brape minat dengan komen ayunda maajis....ape masalah awk???ape diorang pnah ganggu awk ke???x kn??sye nk ckp kat sini saya PEMINAT FANATIC K-POP...sye ade lebih seratus album artis kesukaan saya...poster2 diorang malah ada tandatangan juga...gambar bersama mereka dan mcm2 lgi....sye nk tau ape masalahnye klau kami minat dekat k-pop???k-pop kafir??dh tu ape korang ingat lady gaga,justin bieber or whatever tu Islam ke???kafir juga kn??knape x buat je post anti lady gaga??knape k-pop jee yg kne tempias nye???sye mmng dengar lagu k-pop mse buat kerje....dan satu lgi...khas untuk ayunda....awk ckp mcm tu sbb awk x fikir pnjng...awk x terfikir ke ade orng yg minat k-pop serta faham ape yang penyanyi tu nyanyi mcm mne??korang phm ke ape yg justin bieber tu nyanyi???klau phm mcm mne korang boleh phm???dia bukan nya bertutur bahasa melayu...sbb korang belajar bahasa tu....sme lah mcm peminat k-pop nie...sye belajar bahasa korea dan boleh bertutur dalam bahasa korea dengan lancar....and...one more...biar lah peminat k-pop nie nak buat ape2 pon...dosa tanggung sendiri...klau x suke dengan cara kitorang yg fanatics nie jngn mengutuk tapi menasihati...klau nasihat tanpa ayt yg x elok mesti kitorang x mrh mcm nie....cube bayangkan korang ade satu rumah...korang punyelah bangga sbb ade rumah tu and punye lah syng kat umah tu...tetiba rumah tu diruntuhkan sbb ade orng x suke dkt umah tu...ape yg korang rse???mcm tu lah yg kitorang rse...

Anonymous said...

Peminat Kpop Sakit Punggung .... Kpop sucks big black cock..

Anonymous said...

Walaupun dorang tu kafir , dorang tetap menghormati org lain .. artis malaysia walaupun islam tapi pakai seksi , nak kate ape ? x de pulak nak mengate .. 2NE1 datang ke Malaysia x pakai baju seksi sebab ape ? sebab die dorang tahu yang masyarakat malaysia kebanyakannye islam .. Ukiss buat concert pastu stop sbb azan , die sroh solat dahulu baru boleh sambong concert..

Belove Kyungsoo said...

Dah sah batak nak popular !! B a t a k !!

Belove Kyungsoo said...

Dah sah batak nak popular !! B a t a k !!

Anonymous said...

Typical betul. Nak nasihat pun kena mencarut ke? Sah nak pubslisit murahan. Ni lah melayu haih nak sedarkan orang padahal diri tak sedar tak sedar.

Anonymous said...

Mak bapak aq pon x kecoh aq minat kpop.

Anonymous said...

Mak bapak aq pon x kecoh aq minat kpop

Anonymous said...

ko fikir semua mamat kpop bapok?..bodoh

Anonymous said...

Mmg pon...pon...pondan...alahai..lembut2 gitu tunjuk luv2...MACAM SIAL...HARAM JADAH...

Anonymous said...

kpop sakai

Anonymous said...

kpop sakai

umayr farhi said...

Betul tu!.Kpop ni memang babi sial.Menjahanamkan akhlak manusia dan agama Islam.Korang tengok tak hari tu berita kpop babi sial ni peluk perempuan islam.Si perempuan pun sama jugak.Terkinja-kinja.

umayr farhi said...

J-pop lagi best daripada korea babi ni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...