Followers

Monday, October 31, 2011

Isteri Gersang


ALOR GAJAH: Seorang isteri muda yang digantung tidak bertali dan dianugerahkan tubuh menggiurkan, dikesan menggunakan kelebihannya itu untuk mendapatkan wang bagi menyara anak selain memenuhi tuntutan batinnya.

Isteri berusia 18 tahun tahun itu menjadi idaman lelaki mata keranjang yang sanggup berhabis wang untuk menidurinya kerana pakej lengkap dimilikinya.

Dia mengakui selain bagi mencari nafkah untuk seorang anak perempuan tidak sah taraf hasil hubungan terlarang dengan seorang lelaki dua tahun lalu, dia turut mendapat kepuasan seks.

Wanita itu yang dikenali sebagai Ita berkata, dia berkahwin dengan seorang lelaki seawal usia 14 tahun atas pilihan keluarganya. Bagaimanapun, dia ditinggalkan selepas seminggu berkahwin sebelum melakukan beberapa pekerjaan bagi menyara dirinya. - Harian Metro

Fuyoo best ni. Dah start main masa umur 14. Mana nak cari awek ni. Tapi mesti kena bayau mahal lah pulak. Bodoh ler jantan yang tinggalkan dia. Ini mesti kes kawin dengan Bangla atau Pakistan. Dah sedap sedap henjut seminggu terus blah camtu.

2 comments:

iyka syafika said...

cian...^^V

Afzainizam said...

uihhhh gersang sangat lerrr .... sedap sekejap pastu nanggung anak luar nikah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...