Followers

Monday, October 31, 2011

InTrend@Mamak


Ini aku update kat mamak juga walaupun semalam aku cakap wifi dia sangat suck. Kali ini aku dapat connect wifi dia dengan bantuan seorang brader yang selalu online kat sini. Semalam dia tak datang so aku tak dapatlah nak guna wifi. Tapi malangnya wifi mamak ni juga lebih kurang suck. Cuma lebih baik sikit dari guna berokband.

Macam selalu, kalau guna netbook, mata aku jadi berpinar. Tak tahu kenapa. Mungkin kesan dari skrin yang kecil, jumlah cahaya atau warna skrin. Aku tak pasti yang mana satu penyebab utama. Malas nak pening kepala so online sekejap saja. Check blog kalau kalau ada orang yang komen, jelajah blog orang lain sekejap dan buat entry ini.

Aku bercadang nak bangunkan sebuah lagi blog baru. Tak pasti nak buat blog apa. Cuma yang pasti memandangkan aku handle dua buah blog dan satu blog lagi sebagai blogger jemputan, aku rasa blog yang aku nak bangunkan nanti mungkin hangat hangat taik ayam saja. Biasalah dah banyak projek aku terbengkalai. Mula mula je semangat. Bila datang kesibukan, semuanya terabai adoi adoii adoiii.

Korang dah baca majalah InTrend terbaru? Banyak cerita dan tips menarik. Nak tahu, korang bacalah sendiri ^_^"

5 comments:

afzainizam said...

EEMMMM rasanya ko baik utamakan satu blog ajerrr.... payah beb.... pasal nak kendalikan dua blog bukan senang ...

Tapi kalau ko nak cuba tak salahhh....

ibarat macam jaga dua orang bini.... salah satu darinya pasti tak berlaku adil dan terabai...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
Cara Post mortem ayam dan lain2 burung

alan said...

tulah pasal..blog inipun dah macam terabai je hehehe

ayunda maajis said...

Nizam : amboi xleh blah contoh ko kasi..haha

Alan : tak payah buat..merepek je ko tu..woh aku igt pompan jer baca in trend

Alan said...

ayunda: apasal lak pompuan je abca InTrend?

Arthur Rae said...

Blog first pasal keratan berita sensasi.

Blog kedua pasal tulisan ko taip sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...