Followers

Wednesday, June 08, 2011

Gambit XXX Menanggis Meraung

“Sekiranya saya melakukan kesalahan, saya mohon maaf,” kata pelakon dan pengarah klip video Marilah Menari, Gambit Saifullah, 26, yang menimbulkan kontroversi kerana aksi mengghairahkan dalam klip terbabit.
Dia juga menjelaskan tidak berniat untuk memaki hamun peminat, blogger atau sesiapa pun dalam laman sosialnya mengenai isu berkenaan.

“Semua yang berlaku itu adalah salah faham kerana ‘bukan peminat’ yang menghuru-harakan keadaan dengan menyampaikan fitnah kepada blogger kononnya saya yang memaki hamun mereka,” katanya ketika dihubungi Harian Metro.


Menurutnya, dia hanya membalas kritikan bukan peminat yang tidak habis-habis mengkritik dirinya hingga membuatkanya rimas. Dia berkata, kini lebih 5,000 komen diterima daripada pengguna facebook yang melahirkan rasa tidak berpuas hati kepadanya termasuk daripada bukan peminat yang menghentamnya di paparan peminat laman sosial terbabit. - Hmetro

Hahahahahaha sekali lagi Gambit menanggis bila kena maki dengan rakyat Malaysia. Padan muka ko hahahahahaha. Apa ko ingat ko terer sangat ke nak lawan rakyat Malaysia. Kalau sekor dua bolehlah ko hadap. Ini kalau dah 5000 orang dok hentam ko, memang muntah darahlah ko.

Lain kali kalau ko nak buat video seks ke, ko nak telanjang ke, mulut tu jangan cabul. Kalau orang dok hentam ko, ko buat bodoh jelah. Ini bila ko lawan balik, memang makin teruklah ko kena. Bengong natang ni weii.

3 comments:

Naisophon said...

aku rindu memori masa kecik dulu selalu baca variasari pasal sekarang tak jumpa dah. jadi search SDJ tamar jalis.

last sekali aku tersesat ke entri lama kau. haha~



cuba buka tamarjalis blogspotdotcom. Ada peminat siri tu yang buat dalam bentuk blog.

Naisophon said...

aku rindu memori masa kecik dulu selalu baca variasari pasal sekarang tak jumpa dah. jadi search SDJ tamar jalis.

last sekali aku tersesat ke entri lama kau. haha~



cuba buka tamarjalis blogspotdotcom. Ada peminat siri tu yang buat dalam bentuk blog.

Alan said...

akupun minat variasari dulu..apatah lagi cerita tamar jalis..blog yang ko beri tu dah lama mati.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...