Followers

Monday, February 28, 2011

Kembara Zaman Silam

Aku takde idea nak buat entry apa. Cuma ini ada satu website yang mungkin boleh buat membantu korang mengisi masa lapang. Aku dapat benda ni dari Dhatie.



Korang masukkan tahun lahir korang dan korang boleh lihat apa yang berlaku ditahun korang lahir. Korang klik sini je.



Masa aku lahir lagu ini yang paling popular kat dunia ketika tu. Hebat sungguh hehehehe.

2 comments:

Naisophon said...

Umur kau bukan 18 tahun ke? :D

alan said...

aku 15

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...