Followers

Friday, August 20, 2010

Promosi Raya

Baby I never seen someone with your body
You make me wanna get this party started,
Hey baby come and tell me what's the score
Baby, baby, tell me, what your, what your, waiting for

Baby I never seen someone with your body
You make me wanna get a little naughty
Hey baby come and get me it's all your's
Baby, baby, tell me, what your, what your, waiting for



Lagu ni popular gak sekarang. Mulanya aku ingat dia ni artis luar tetapi rupanya orang melayu. Dulu dia ni ahli teh tarik crew dan sekarang membuat album solo. Dan lagu ini adalah single pertama beliau.



Bila aku tengok miss nina ni, aku teringat pada kawan blogger aku yang hampir serupa dengannya iaitu cik eny klik sini


Cik Eny aka Mizz Nina

Dan sempena Ramadhan ni, tetiba je aku nak buat amal jariah hahahaha. Takdelah cuma rasa nak hantar kad raya. Tapi tak tahu pada siapa. So kalau nak dapat kad raya dari aku, korang boleh bagi alamat korang pada aku. Jangan letak alamat emel lak. Memang tak layan ler.

Marilah kita bersama sama meriahkan hari raya ini dengan kad raya. SMS raya tak best. Takde nilai sentimental.

14 comments:

L@L@ BeL0n said...

elisya..kak jah nk kad raya...

alan said...

bagi ler alamat kak oiii

palimol said...

Aku tak sanggup dengar lagu Miss Nina tu. Gedik lagu dia. Cuba dalami lirik dia tu. Orang putih pun x gedik gitu.

Miss Nina anak Tan Sri Azman Hashim, BigBoss AmBank. Orang melayu Kedua terkaya di Malaya.

alan said...

dia cun apa

enyheartsdiamond said...

Ernie Syafika Zamri
No. 26, Jalan Merbau 3,
Taman Merbau,
06300 Kuala Nerang,
Kedah Darul Aman..

Kasi besar punya kad raya k? Dah lama tak dapat kad raya ni.. tehee!

Btw, me persis mizz nina? tehehe! thx for da compliment :D

asrul amanda said...

Alan, blogger jantan ada can dapat kad raya tak? Atau kau kasi kad raya untuk blogger perempuan je?

hehehe

Afzainizam said...

Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..
♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

adoiiii lagu raya tak ade keeee... baru nampak dah nak dekat raya ni...

baru lah namanya promosi raya...
kad raya satu cehhhh aku dah tempah kat ko awal-awal ni... betul ke bleh dapat ke...

aShaBuLz said...

hahahaha....mmg kalau bagi kad raya lagi semtimental. heh. apapun selamat hari raya bro. hoho...tapi ko jgn lupa nak pose lak. keh3..

alan said...

eny: kad raya besau xder ler..posmen xley hantar hehee

asrul: laki pompuan tak kisah.ko nak ke

afzainizam: yup dapat ler

ashabul: selamat hari raya hehee

Anne Boleyn said...

salam,

wahh~ lagu ni memang wooh! sllu dengar. btw, br pasan la ada sm gak muka eny ngn miz nina. :) hehe rajin ekk nak bagi kad raya kat orang. :)

alan said...

anne : rajin ler nak raya heheee

Three Bie said...

nak kad raya jugak

ROSYAZANA BALQIS AQEEMA MUHD BUKHAIRI
NO. 74, LORONG UNIVERSITI 3
TAMAN UNIVERSITI
06010 UUM SINTOK KEDAH

soffya cik bulan said...

hu..lmbt jumpa blog.kalo x msti dpt kad raya...hu

btw, salam kenal...:)

Alan said...

tu ler sape suh lambat cari kekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...