Followers

Thursday, July 22, 2010

SNICKERS - Hunger Buster

Tadi aku try satu game. Contest sebenarnya. Caranya mudah korang cari snikers yang tersorok pastu bagi mamat lapau ni. Sape dapat settle 10 orang dalam masa paling pantas korang akan menang.

website dia kat sini : snickergame.com

Aku dapat tahu benda ni inipun kat blog Hanis Zalikha


Snicker : Hunger Buster



Korang kena bagi mamat ni makan



Bling! dia terus jadi poyo kuikuikui


Dan ini hadiahnya


Top score aku cuma 36 je.


Ini lak manusia yang paling pantas. Korang kena cuba below 5 baru boleh menang kot

Aku nak try bawah 30 xley. Naik juling bijik mata aku mencari snickers ni. Hatipun dah meruap ruap. Rasa nak tumbuk monitor je heheee. So korang try ler. Hadiahpun lumayan seyy.

Jangan lupa datang konsert Yuna esok di KLPAC. Tiket berharga RM60, korang akan dapat tiket + goddie bag. Kalau tiket RM80 korang akan dapat goddies bag + cd.


4 comments:

Anne Boleyn said...

wow macam best je game tuh!

alan said...

best wooooo

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

wooo macam best aje... nak gak main benda game ni.... aku tengah semangat main game aje ni sekarang.. nampak hadiah dia lumayan betul... tapi aku nak dapatkan hadiah Ferarri enzo tak ade plak... adoi kena pantas tu yang tak leh ni.. koz aku ni cepat gabra sikit

alan said...

hahaha rileks bro..aku xmain dah sebab hati cepat panas..kang tak pasal pasal ada mouse kena makan heheee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...