Followers

Sunday, April 12, 2009

Kami Anak Malaysia

MyEm0.com

Korang ada tengok tak iklan remaja cam best yang pergi melancong. Iklan Kami Anak Malaysia

Ia dianjurkan oleh Perlancongan Malaysia, ianya peraduan yang ditawarkan kepada pelajar sekolah rendah dan menengah melalui jemputan. Untuk memasuki pertandingan, pelajar perlu tahu sama ada sekolah anda mendpat jemputan atau sebaliknya.

Pertandingan ini ada dua kategori iaitu buku skrap dan rakaman video. Ianya menceritakan tentang tempat yang menarik disekitar anda dan mampu menjadi tarikan pelancong. Hadiah yang ditawarkan adalah lumayan bangat sih. Bisa melancong lagi anak anak semua.

Untuk maklumat lanjut, sila layari website Kami Anak Malaysia

p/s : Adoi kenapa ianya tak dibuka untuk umum. Kan best kalau aku dapat join sekali. Boleh berjalan yok....



MyEm0.com

5 comments:

z a n a =]] said...

sudah lama meninggal kan sekolah.
best nya kalau boleh join.
=]]
melancong pengalaman tak curang =]]

alan said...

tau xpe best hehehe

iEn said...

waa syoknyee.. aku nak naek basikal! heheeh!

m[i]era said...

best nyer..
:)

alan said...

ko nak naek beskal pegi mana ien hehehe

tu ler best huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...