Followers

Saturday, March 14, 2009

Selamat Pengantin Baru

MyEm0.com

Sejauh manapun berpisah..Kau dihatiku dan kusama...Dalam tidur dalam terjaga..Ku ucapkan salam sejahtera..

Hari ini ada kenduri kahwin. Bukan dekat area rumah aku tapi dikawasan lain. Hanya kakak aku saje yang pergi. Aku malas nak pergi. Aku sekarang kalau pergi kenduri kahwin mesti ada rase emo sikit. Sejak "Pelamin Anganku Musnah" (klik sini), hati mesti jadi emo tengok pelamin, orang sanding..lagi parah kalau bini dia lawa.

Tu yang malas walaupun hati gian nak makan nasi minyak. Kenduri tadi, pengantin perempuannya aku kenal.Adalah sikit sikit feeling masa remaja dulu. Itu pun satu penyebab yang aku taknak pergi kenduri tadi.

Ini salah satu lagu yang aku tak boleh dengar time kenduri kahwin. Buat hati makin parah jadinya Anyway buat semua yang bakal berkahwin cuti sekolah ini, aku ucapkan Selamat Pengantin Baru Semoga Berkekalan Ke anak Cucu.Biar hati sendiri terluka asalkan kita tidak buatkan orang lain terluka.




MyEm0.com

5 comments:

yunakira said...

alan nape emo?kalo org kawen je memang fobia ke?nape?penah tak jd kawen ea....meh la kawen ngan kte je.hihihih

iEn said...

waa.. slmt pengantin bawuu.. hang bila lagi?? ngeh2 :D

alan said...

adeh..bukan tak jadi kawin..cuma cinta putus ditengah jalan..kalau tak jadi kawin mesti dah gila jadinya hehehe..

bila aku nak kawen haaa??

iEn said...

aku xde calon lagik la hahahaa.. ko dulu laaa.. leh pekene nasik minyak free uhuhu!

alan said...

aik..mana calon dulu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...