Followers

Tuesday, December 25, 2012

Comic Fiesta 2012



Dah lama tak menulis blog, rasa dah tak reti nak buat ayat mukadimah macam mana. Erkkkk gini je lah ayat aku yek. Baru baru aku pergi Comic Fiesta 2012 yang diadakan di Pusat Konvensyen KLCC. Aku pergi pada hari kedua sebenarnya. Tapi kira oklah pergi juga dari tak pergi langsung kan.

Macam macam ada kat sana. Paling best mestilah tengok ramai join costplay. Aku pulak tahu lambat benda ni, memang tak prepare apa pun. Duit pulak dah kering. Memang pergi bodoh je lah. Nak beli komikpun fikir banyak kali haha. Kalau tak, mungkin akupun boleh join costplay sekali ?





Comic Fiesta ni diadakan setiap tahun. So kalau tak ada apa apa masalah, kalau aku masih hidup, aku akan datang lagi. Dan mungkin akan join costplay sekali kot muahahahaha.Watak apa aku nak pakai, sudah ada dalam kepala. Tunggu jelah kalau ada rezeki nanti aku join :).

7 comments:

Elie Lily said...

ni sapa minat comic ni, mmg giler la pegi sana. Rambang mata. ehehe

alan said...

tau xpe :)

ayunda maajis said...

alah tak inform pon.bengang betol!

alan said...

ni kwan aku yg ckp

asrul said...

aku cadangkan ko pakai kostum Tok Moh dalam watak komik ujang tu.

alan said...

tu bukan anime hahaha

Shalee Abdul said...

wahwah ko g ek? aku xminat la hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...