Followers

Friday, December 30, 2011

New Year Yang Menyedihkan


Esok adalah hari terakhir bagi tahun 2011. Sepatutnya esok kalau ikut perancangan aku akan celebrate new year kat KL. Tapi ada seekor Panda telah merosakkan rancangan aku. Janjinya hari esok. Kemudian ditunda hari ahad. Last last isnin pulak. Aku kalau hari isnin dah memang malas ler.

Kalau keluar KL hari isnin nanti, memang sah menempah kebosanan tahap dewa 19 lah nanti kat tengah jalan. Dengan jem kat highway, jem dekat tol Gombak memang menyesakkan kepala. That why aku malas nak turun KL hari isnin. Lagipun turun hari isnin apakejadahnya nak sambut new year. New year dah habis ler hari isnin tu. Dah lah hari selasa kena masuk sekolah balik. Boringnya kena pergi sekolah.

6 comments:

Afzainizam said...

aku rasa tak kemana-mana punnn... tapi selalunya aku dok tengok tv ambang taun baru ajerrr... rasanya macam tak perlu nak keluar sambut taun baru...

masuk tahun baru azam pun baru kena buat plan jangka masa panjang untuk taun depan.... Insya Allah taun depan aku harap terbaik dari sebelumnya....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip hadapi temprature naik kereta

ayunda maajis said...

nizam : haah btol tu nizam..sambut mende nye..duk depan tingkap umah aku pon leh tgk bunga api depan mata.nk bersesak ngn ketiak org ramai buat ape.mencik aku..

alan : padan muka

Blues Riders said...

selamat tahun baharu utk bro alan. semoga sukses selalu..

Alan said...

afzainizam: aku rasa nak sekeh je kepala panda tu

Alan said...

ayunda: takpe lepas ni memang aku malas dah nak ajak ko lepak.

Alan said...

BR: thanks bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...