Followers

Thursday, December 22, 2011

Lu Langsi Lu Mati


Pertikaian untuk merebut kawasan di antara dua kumpulan gengster disyaki menjadi motif utama seorang anggota kumpulan samseng bergelar Geng 24 mati selepas terkena 10 das tembakan yang dilepaskan oleh lima lelaki di Flat Laksamana Jaya, Batu Caves di sini kelmarin.

S. Murgeso, 46, atau lebih terkenal sebagai Murugis dalam kalangan samseng di sini ditemui mati pada pukul 11.30 malam setelah ditembak di badan, dada dan dahi.

Difahamkan, buruh berkenaan dikatakan samseng yang semakin mendiamkan diri daripada terlibat dengan mana-mana perkelahian sejak tamat menjalani hukuman buang daerah pada tahun 2000. Bagaimanapun, nafsu yang membuak untuk berebut kawasan dikatakan telah mendorong kumpulan gengster lain bergelar Geng 36 untuk menyerang Murgeso.

Sebelum kejadian, mangsa yang memandu kereta Toyota Vios hitam tiba di flat berkenaan untuk mengambil seorang wanita, S. Krishnarni, 40. Sebaik wanita itu membuka pintu penumpang hadapan, lima penjenayah memakai topi keledar dan bersenjatakan pistol separa automatik meluru ke arah kereta berkenaan lalu melepaskan 11 das tembakan.

Gila kentang. Gengster keling bergaduh pakai pistol siot. Apalagi polis, pergilah cari cepat. Macam mana gengster kat Malaysia ni boleh rileks pakai pistol. Kalau gengster Amerika aku boleh terima lagi sebab dorang memang rileks jual senjata kat kedai. Tapi kat Malaysia senang senang je bawak pistol tu dah pelik.

2 comments:

Anonymous said...

Ntah. Memang orang India ni ramai btul jahat.

Jarang ade keling baik 100%.

Tau tak ikut statistik kes bunuh malaysia pling ramai dilakukan oleh India? Tu tak termasuk statistik lain, macam rompak, pecah rumah. Scale besar dan sampai tahap boleh mengancam. Tengok kes Susilo yang mati kena bakar tu. Sampai tahap tuu..

Orng melayu juara small scale mcm rogol, ragut, dadah je.

Afzainizam said...

uihhhhh geng-geng ni gadoh-gadoh ajerrr terus bunuh.... cuma tak fight lah kalau pakai pistol memang tak jantan... kalau pakai parang parang ok kot one by one

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip alignment dan balancing kereta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...