Followers

Sunday, December 25, 2011

Krismas Yang Tak Best

Semalam aku kena keluar duit beli hadiah krismas. Hadiah apa? TV Aquos lcd baru sebab tv lama dah rosak. Hampeh tol. Lari bajet aku. Sebenarnya duit tu aku nak buat pc baru dengan rebording rambut. Tapi kena pulak beli tv baru. Sedih gila.

Sorry gambau tv baru takde sebab aku dalam mode malas. Sebenarnya memang banyak aktiviti baru yang aku buat tapi malas pulak nak upload gambau tu semua. Rasa entahlah. Memang terasa cukup malas. Nak ceritakan dalam blogpun rasa malas. Sebab tu lama tak update hehehehe.


Gambau ni aku jumpa dalam FB. Entah mangkuk mana yang sebarkan akupun tak tahu. Dah lama tak comolot dengan awek. Awek aku duk Melaka. Jauh ler pulak. Kalau dekat dah selalu hehehehe. Rindu kat awek aku tuh huhuhuhu.


Sweet gila video dengan lagu ni. Kalau cinta jangan kacau. Kalau sayang tak perlu marah. Kalau ikhlas tak minta berbalas. Serahkan cintamu. Pada yang punya cinta heeeeee

4 comments:

ayunda maajis said...

boooooo

Miss Volvo said...

oi kahkahkah! meri krismas :P

shaFazie said...

elehh rindu p lorhh melaka...:D

Afzainizam said...

oohhhh ciom molot nampakkk.... haiii orang melaka

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip Spray paint motorsikal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...