Followers

Monday, October 24, 2011

GLAM @ Mamak


Macam biasa malam malam aku lepak minum. Inilah rutin kehidupan aku sejak balik dari Melaka. Dah tiga tahun rasanya rutin ini. Mula mula dulu sorang je lepak. Lepas tu ada kenal satu geng, lepak ramai ramai. Bila geng ni berpecah, aku lepak sorang balik. Bila malam minggu barulah ada member lepak sebelum turun race.

Bila lepak sorang, aku suka tengok gelagat orang yang datang. Rasanya aku pernah ceritakan hal ini dahulu. So aku malaslah nak story balik. Sebenarnya dah lama tak update blog ni. Macam biasalah memang tak ada cerita nak distorykan.


Gila baca majalah fesyen kat Mamak. Rasa macam lepak cafe kat France je hahaha ^_^"

5 comments:

ayunda maajis said...

biase la bro..imej kena jaga.wahaha

Alan said...

ayunda: tau xpe haha

shaFazie said...

glam tu..ceq pon tk bc glam..bak sini nk pinjam haha

Alan said...

shafazie: kak jijah belilah sendiri hehehe

Afzainizam said...

uihhhhh kedai mamak pun ada class aperr.... tak kisah kat mana pun kadai mamak ni sentiasa penuh orang beb..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip pentingnya nama pemandu kedua dalam insurans kereta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...