Followers

Thursday, October 20, 2011

Awek Bergaduh Rebut Jantan - Fight For Your Right


Aku dapat benda ni dari FB. Tengok dalam FB tak best so aku sebat masuk dalam youtube. Baru syok. Tapi kalau tengok komen dalam FB, kesian dorang ni. Macam macam orang mengata pasal dorang.

Bagi aku dorang bergaduh ni kira biasa je. Berebut jantan tu biasalah. Aku dulupun pernah gak gaduh pasal pompuan ni. Fight for our right. Lantaklah apa orang lain cakap. Janji hati kita puas. Orang lain hanya tahu mengata je tapi dorang tak tahu apa yang kita rasa.

Nasihat aku, kalau korang rasa berbaloi bergaduh untuk apa yang korang sayang, teruskan. Jangan peduli apa orang lain cakap. Orang lain bukannya nak membantu kita tapi hanya nak menjahanamkan hidup kita je. Fight for our right yeaaaaaa!!

6 comments:

Afiqah Sharif said...

pernah jugak ada dalam situasi ni, tapi xde lah sampai gaduh camtu.. slow talk je.. tapi sumpah perit bila ada orang nak apa yang kita punya.. lepaskan jela.. :)

ayunda maajis said...

bergaduh tu bukan cara aku.sbb aku tau aku x kuat..uwaaa

Alan said...

afiqah: aku tahu rasa tu camne huhuhu

Alan said...

ayunda: akupun tau ko memang tak kuat hahaha

Asrul Rae X said...

kenapa selalu failed bila nak komen blog kau ni? huhu. Da siap taip bila nak publish tak jadi.

Afzainizam said...

Ohhhh siapa kuat dia yang dapat.... so fight lerrr kalah jadi abu menang jadi arang

Maaf lama tak ziarah kamu semua.. Minggu lepas out station lerr...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip cari kereta terpakai proton perodua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...