Followers

Wednesday, August 17, 2011

Video Seks Budak Sekolah


KUALA LUMPUR: Empat pelajar sekolah menengah parah selepas diserang lebih 30 pelajar sebuah sekolah menengah lain yang sebahagiannya bersenjatakan besi, cota dan topi keledar, semalam.

Kejadian berlaku ketika waktu pulang sekolah kira-kira jam 1.15 tengah hari di pekarangan sebuah sekolah di Bukit Nanas, di sini.

Timbalan Ketua Siasatan Jenayah Operasi dan Risikan Kuala Lumpur, Asisten Komisioner Khairi Arasa, berkata kejadian dipercayai berpunca daripada rasa tidak puas hati antara dua kumpulan pelajar terbabit.

“Empat pelajar yang cedera itu berusia 17 tahun. Seorang cedera di kepala, seorang retak tangan kanan manakala dua lagi cedera di beberapa anggota badan. - Harian Metro

Dah lama aku tak dengar kisah gaduh macam ni. Kadang kadang syok juga tengok budak bergaduh. Time tu semua dah rasa diri tu macam Chan Ho Nam hehehehe. Akupun dulu pernah tengok budak gaduh tahap skala besar. Time tu aku form 3 tahun 1999. Bergaduh kat sekolah.

Yang bergaduh budak cina dengan melayu. Punca dia tak silap aku sebab ada sekor budak melayu ni bergaduh dengan budak cina. Budak melayu sekor ni perangai memang palat sikit. Dah banyak kali kena tindakan displin. Punca dia gaduh aku tak pasti tapi time tu budak melayu ni dibackup budak senior form 4 form 5. Geng budak melayu ni duduk menyorok tingkat 3 bangunan sekolah sebab majoriti budak melayu memang tak ramai.

Budak cina dari form 4 sampai form 5 dah kepung bangunan tu. Aku ngan member dok rileks je lepak bawah pokok tengok bebudak cina dah kepung bangunan. Budak cina memang tak kacau kitaorang sebab memang baik dengan budak cina kat sekolah.

Cikgupun dah tak boleh buat apa so kena panggil polis. Sebelum polis datang semua budak cina dah bersurai. So memang hampeh jugalah. Berkumpul dah ramai tapi last last taknak bergaduh juga. Melayu takut, cinapun takut. Semua tunggu sapa nak mula dulu macam celaka. Kalau dorang bergaduh time tu, aku rasa memang catat sejarahlah kat sekolah aku pergaduhan paling besau.

Itu jelah kes budak bergaduh sampai kena panggil polis. Yang lain lain tu biasa je. Melayu sepak cina, cina sepak keling, keling sepak melayu. Lepas time rehat semua ok balik. Entah apa apa motif budak sekolah aku dulu. Bergaduh macam tak bergaduh je. Sekejap bergaduh sekejap baik. Macam kanak kanak tadika hahahaha.

5 comments:

asrul rae x said...

Aku ada kisah gak. Gaduh skala besar.

Ada sorang budak ni kalah bergaduh. Dia tak puas hati la, sebab budak form 3 kalah dengan form 1.

Then dia telefon pak sedara dia, samseng. Pak sedara dia bawa parang masuk sekolah.

Mamat form 1 ni tak panik. Dia pula bawa geng dia, geng Punk + Skinhead. Dekat 20 orang.

haha.
Kecut pak sedara budak bawak parang tu. hehehe. Samseng tahi kucing.

asrul rae x said...

Esok masik metro muka depan.

'Pertarungan samurai'. Antara senjata yang dirampas adalah dua bilah pedang samurai yang dipercayai digunakan dalam pertempuran.

Padahal parang biasa je.

haha.
Pandai Metro tipu orangh. :P

Alan said...

asrul: apasal pakcik parang tu kecut? kan dia ada parang.tetak jelah budak skinhead tu. ikut pengalaman aku biasanya kalau sorang dah kena tetak, yang lain akan lari.nak pulak budak skinhead je.tetak kepala sekor, sah yang lain akan lari berterabur.

bab metro tu biasalah..harakah lagi hebat kalau tengok berita dia semua cerita nak tunjuk pas jelah parti paling baik dalam dunia hahaha.

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip tayar motorsikal pancit

Maaf dah lama aku tak ziarah blog ko lahhh... Maaf lah yerrrr...

alahai dulu masa aku sekolah pun budak skolah aku perang ngan budak sebelah sekolah... pastu naik kereta polis ramai-ramai..

Alan said...

afzainizam: syok woo jadi budak sekolah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...