Followers

Wednesday, August 24, 2011

18 SX - Gila Sex YM

Aku tak pasti sama ada ruang sembang YM atau yahoo mesengger masih popular atau tidak dikalangan remaja sekarang. Tapi satu yang aku cukup pasti, YM sekarang dipenuhi oleh lelaki gila seks. Tak percaya korang boleh try masuk mana mana room terutama room KL. Lepas tu korang guna nick pompuan. Mesti penuh skrin korang dengan orang macam ni hahahaha.



Lawak dowh bila tengok orang macam ni. Kesian pun ada. Semua kemaruk seks. Yang aku pelik ada ke pompuan dalam room tu hahahaha. Lagi satu korang boleh tengok manusia bangang terutama dari India. Akupun tak tahu macammana dorang boleh tersesat kat room KL. Bila tanya aku ckp ler dari KL. Dorang boleh tanya balik KL tu kat mana. Abis kalau tak tahu KL, macam mana dia boleh masuk room KL.

Aku nasihatkan kalau pompuan tu tak payahlah masuk YM dah. YM sekarang dah penuh dengan sampah masyarakat. Macam macam jantan gila ada kat dalam tu hehehe. Kesian dengan dorang ni wei. Jenis tak cukup kasih sayang dari mak bapak hahahaha.

4 comments:

Anonymous said...

aku pula kalau chatting suka cari orang putih. :P



Chating randomly with stranger : Omegle.com

ayunda maajis said...

YM tu ape? huahuahaua

Afzainizam said...

woooo video cam tak ade kerrr... kalau layan YM syok beb macam macam perangai beb.... siap ajak dating lkagi... mangsa tuuuu... mangsa pemangsa...
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
----==--Salam Aidilfitri---==----
--=== Maaf Zahir & Batin ===--
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
masalah ignition motorsikal tak hidup

enyheartsdiamond said...

saya tak suka ym kecuali dgn orang yang saya suka ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...