Followers

Thursday, June 02, 2011

Aku Tak Virgin Auwwwww

Support No Virign
Sekarang kecoh pasal ada awek dalam blog mengaku dia tak virgin. Lawak dowh benda ni. Memang aku gelak gila gila. Bukan gelak kat awek tu tapi aku gelak kat orang yang histeria kecoh gila babas dengan awek tu.

Siap ada yang sanggup buatkan fanpages kat FB semata mata untuk awek tu. Hahahahaha baru cakap takde virgin, ramai dah mengelupur. What The Fuck wakakakakakakaka. Anyway aku support awek tu. Pedulikan dengan orang lain. Virgin atau tak, itu hal sendiri. Tak payah dengar pandangan orang lain.

Siyes aku tak heran langsung pasal benda benda virgin virgon ni. Boring gila benda benda ni semua. Tak penting langsung kat aku. Tapi satu benda aku perasan, kalau aku cakap aku takde virgin, traffik blog naik mencanak canak macam ko*ek dipagi hari.

So aku nak umumkan kat korang semua yang AKU BLOGGER TAK ADA VIRGIN

Sila datang beramai ramai yek hahahaha

12 comments:

cik ayin said...

mampu gelak je

muCux said...

bagi aku virgin x virgin soal no 2 dear tp x perlukan sampai nak bgtaw umum yang kau xdew virgin
cube bayangkan yg mengaku xdew virgan itu adik or kakak or gf sendiri cmne la rasenye kan. . .
yg paling best tukang komen smue bajet ustaz n ustazah mcm la budak 2 nk dgr apa yg dorg ceramahkan 2 :)

macam2 dunia skg nie
wat hal sendiri Lagi bagus :)

p/s:sowie terpanjng plak komen cam ustazah hahahaha damn!!!

alan said...

ayin: ko gelak kat sapa?

alan said...

mucux: dia nak cakap ke apa tu dia punya hal.aku memang x kesah.

aku memang gelak pada yang tukang komen tu ler kekekekeke

SRSLY said...

And yet, another victim.

I'm sure you know that she's being overly talked around the internet now right? ;)

I see, you would wanna be next?
Good luck to you, Boy.

alan said...

srsly: apa benda ko mencarut ni kah kah kah kah

Naisophon said...

sape tu budak tu? mahu tahu juga

enyheartsdiamond said...

saya datang! saya datang! kahkahkah! :D

Alan said...

sophon: ko carilah sendiri dalam gogle..aku taknak bagi link blog dia. Cian dia woo. Dah lah cun, semua orang attack dia je.macam celake orang yang kutuk dia.

Alan said...

eny: terima kasih :)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

jumlah claim insuran kereta kemalangan

Bila kita tiada harga diri dan maruah itu semurah jualan lagsung maka tiada apa ertinya dara.budak zaman sekarang tak tahu nilai harga diri. walhal ianya merupakan lambang kehormatan pada wanita

Alan said...

afzainizam: kadang kadang tu betul..tapi sekarang dah boring bab tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...