Followers

Thursday, May 26, 2011

Manusia Celaka Dalam Malaysia

Kalau korang rajin surf internet, sebenarnya begitu banyak blog blog yang tumbuh macam bulu pelir ketiak kat Malaysia ni. Itu termasuklah blog picisan, blog bisnes, blog sampah, blog blue dan bermacam kategorilah. Itu tak termasuk FB lagi. Tapi sekarang aku cukup anti dengan tuan punya blog/FB satu ni.


Inilah orang yang paling aku benci sekarang. Kalau aku jumpa dia ni memang aku hentak muka dia dengan batu sampai pecah. Nama Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara begitu popular sekarang. Korang taiplah dalam google, mesti bersepah jumpa orang yang nak bunuh celaka ni.

Tapi aku percaya dia ni bukan perempuan tapi lelaki. Orang melayu umur dalam belasan sampai 30 an. Gaya bahasa dia macam budak muda lagi. SKMM pun lambat bertindak dalam hal ni. Ntah apahal dorang slow sangat akupun tak tahu. Tapi biasalah dorang ni kerja ikut sapa report. Cuba kalau Menteri report, cepat je siap laporan. Biasalah orang politikkan.

12 comments:

cik ayin said...

tak tau ape masalah dorang ni..

Alan said...

ayin: masalah dia sakit mental

Naisophon said...

Jaga sikit bahasa penulisan kau tu.. huhuhu.. Kasar sangat tu geng.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

(geleng kepala)

Almari Si Pari-Pari said...

i rasa dye shemale which means lelaki yg nk jd perempuan.. pondan lah senang kata.. sebab ayat2 dye mcm celupar dan bila i baca pun, terbaca dlm nada mak nyah-mak nyah :D

Alan said...

sophon: aku sebenarnya memang macam ni..cuma selama ni aku cover je dlm blog

Alan said...

loly: ish ish

Alan said...

loly: ish ish

Alan said...

almari: lebih kuranglah macam tu

Anonymous said...

tolong remove kan gambar dlm post ini..
tindakan anda meletak gambar tersebut, sama seperti anda membantu/menyokong makcik tu..

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

jenis jenis kereta mpv

eeeemmmmm kena sumpah ajerr dengan orang ramai.... Ini adalah Tuntutan Amar Ma’ruf Nahi Mungkar. Oleh itu kita yang bershudah dengan kalimah ALLAH haruskan membantah perbuatan keji seperti ini. Subhanallah Walhamdulillah Wala Ilaha Illallah Allahuakhbar.

Anna Boleyn said...

huii..biadapnye org yg wat gmbr ni. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...