Followers

Friday, March 11, 2011

Seks Murah Jom Layan


Gambau jantan tu saje tutup sebab buat aku potong stimm

KOTA KINABALU: Hanya RM10. Itu bayaran dikenakan seorang remaja perempuan berusia 17 tahun yang masih bersekolah kepada rakan sekelas yang mahu mengadakan hubungan seks dengannya. Remaja berkenaan juga tidak kisah melakukan perbuatan terkutuk itu pada siang hari di hotel murah pilihannya dan lebih memeranjatkan sudah melakukannya sejak berusia 15 tahun lagi. Lina berkata, selepas menceritakan masalah kewangan dihadapinya, seorang rakan mempengaruhi supaya melakukan pekerjaan itu kerana boleh memperoleh wang dengan mudah.

“Pada mulanya, saya pelik dengan pekerjaan ditawarkan kerana dibawa ke sebuah bilik hotel dengan alasan untuk ‘ditemu duga’ sebelum didatangi seorang lelaki berusia sekitar 30-an.

“Sebelum berbual, saya melihat lelaki berkenaan menyediakan segelas air sebelum memasukkan sejenis pil lalu mengarahkan saya meminumnya dengan alasan untuk menghilangkan perasaan takut dan gemuruh,” katanya.

Katanya, selepas beberapa minit meneguk air berkenaan, dia berasa ghairah sebelum lelaki berkenaan mengarahkannya berbaring.

“Saya hanya tersedar beberapa jam selepas itu dalam keadaan tidak berpakaian. Pada masa itu, saya hanya mampu menangis, namun ditenangkan rakan itu sambil menunjukkan sejumlah wang untuk saya,” katanya.

Lina berkata, selepas kejadian itu, dia semakin ketagih untuk melakukan hubungan seks dan mula menawarkan diri kepada rakan lelaki yang dikenali saja. Selepas kejadian itu, saya sering mengulangi perbuatan sama terutama selepas waktu sekolah hingga mampu hidup senang.

“Bagaimanapun, disebabkan terlalu kerap melakukan hubungan seks dengan pelbagai lelaki, saya mengalami jangkitan kuman pada kemaluan,” katanya.

Menurutnya, keadaan itu menyebabkan dia berhenti daripada kegiatan itu dan akhirnya menyesal dengan apa dilakukannya. Harian Metro

Fuyooo best tu dapat pantat budak sekolah. Tapi dok jauh ler pulak baiii kat Sabah. Kalau dekat memang aku sebat ler. Budak ni ada potensi cerah dalam dunia pelacuran. Market tengah tinggi ni. Tapi baru sakit pantat sikit dah berenti tak syok ler. Lain kali nak main suruh ler jantan pakai sarung. Ni main kangkang je memang ler kena.Tak best ler menyesal cepat. Muda sangat dah menyesal. Kalau nak tobatpun tunggu ler umur dah senja. Ni market tengah banyak, awak dah berhenti. Rugi tau. Tak kesian ke dengan lelaki yang ramai kehausan tu huhuhuhu.

Kalau dah sedap mengangkang, wat je terus kerja tu. Bak kata orang tua tua; "alang alang menyeluk p****t, biar sampai ke pangkal k***k.

2 comments:

asrul said...

Kat kulit metro dia tunjuk gambau lain.

alan said...

asrul: yeke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...