Followers

Thursday, March 24, 2011

Game Antara Blogger


Saja join hehehe

16 comments:

dnie_comey said...

erk...kita 1 group...cammn nk discuss??

Kerull said...

Sayapun...fb ada tak..kalau ada blih add...tq..fb saya kerull nazeem..

MuMMy CHoMell said...

alah..fb ofis blok.. ym xleh ke?
add sy lussy_mrn@yahoo.com.. fb pun guna mail nih

Faris Adli said...

salam kenal..sama group juga..bincang je kat sini...kat komen..yang penting kena bincang dan cari nama kumpulan yang menarik .. mencerminkan 1 MALAYSIA .. Kenapa nama tersebut dipilih

bagi aku letak je nama apa2..kumpulan 3 ben ke.. bagi aku better letak nama dalam bahasa melayu sebab bahasa melayu bahasa kebangsaan..mencerminkan 1 malaysia..

aku tgh keje ni..tak banyak masa yang ada..so aku accept je apa yang korang bincang

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

dtg cari group 3... Cepat!! sape bole jadi ketua?? rojer kat ym or yahoo mail je bole?? tgh on nie

eira_mlk87@yahoo.com

CALLING FOR GROUP 3!!!!

Faris Adli said...

letak je sesiapa je jadi ketua..nak letak aku pun boleh juga :-) aku dah lama buat blog..aku tgh keje ♥.::cintabunga™blogspot::.♥..tak boleh on ym..apa2 hal komen kat blog aku

cik fza said...

kita kumpulan 3
ym+fb :fariza_2393@yahoo.com

Rin_Aff said...

Grup #3, jumpe ket fb: Zurina Raz

Sharienz Sz said...

salam kenal...sama group jg..
ermm..mcm mn nak discuss ni hehe :)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

group 3... COPY ENTRY KAT SINI OKEH ;)


http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/1-malaysia-powerpuff-kental.html

asrul_amanda said...

Game apa kau main ni alan>

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

ahaha...idop powerpufffff! cm nk giler wat discussion tak tgk muke nie.. uhuhu ^^ enjoyyyy! ;)


tengok review dari blog abg ben
POWERPUFF KENTAL on list! chaiyokkk, doakan kemenangan kita okeh :)

http://www.benashaari.com/2011/03/game-antara-blogger-2-lagi-kumpulan.html

Alan said...

asrul: akupun x paham..aku saje je bagi buat entry pasal ben ni

lenloy said...

rajinnya join segmen encik ben

asrul said...

Gedik gak ko join game gini. :D

Alan said...

lenloy: kebetulan blogwalking sana..saja je letak link.

asrul: chiss ayat sungguh durjana ^_^;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...