Followers

Wednesday, March 30, 2011

Fasha Sandha Cium Kucing

Dah lama aku tak letak gambau yang aku ambil sendiri kedalam blog. Tak tahu kenapa dah jadi malas. Maybe sebab ada simptom nak kiamat kot hehehehe.


Ini jelah yang mampu aku buat. Aku baru gantung banner ni tadi. Kalau nak main tenet free, datang jelah ofis aku. Sorry kalau tertipu dengan tajuk entry hehehehe.

6 comments:

Naisophon said...

EN ABD RAZAK
(penyelia)

Naisophon said...

Kalau kau owner pusat ni, aku cadang kau pasang Linux Mint Julia.

Ni pusat awam, kamu tahu macam-macam jenis virus boleh masuk.

Puluh-puluh batang pendrive masuk tiap hari.

Linux lain, kebal virus.

Kat tempat aku pun dah pakai Linux sekarang. Kat public komputer kat library.

alan said...

sophon: aku xley buat sesuka hati..semua lesen kena ori..lagipun ni semua harta kerajaan punya..bukan aku

Naisophon said...

Bab lesen tu lemah tu. hehehe.
Sebab tu aku pakai windows pirete je.

Mahal woh win ori.

Alan said...

sophon: kat umah boleh ler pirate..kat ofis jangan buat pasal hehehe

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
”Maaf lama kami tak ziarah”

uihhhh lanun cetak rompak mmg pun mana mampu nak cari yang original punya window beb... mahal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...