Followers

Monday, March 28, 2011

Awek Suka Blowjob


Sama ada korang perasan atau tidak, lidah adalah organ yang mempunyai kekuatan otot yang hebat. Tetapi dikatakan lidah lelaki memiliki otot yang lebih kuat berbanding lidah perempuan. Mengikut kajian yang dibuat, otot lidah lelaki seolah olah mempunyai kekuatan sehingga mampu mengangkat seekor kambing. Manakala otot lidah perempuan pula hanya boleh mengangkat seekor kucing.

Walaubagaimanapun suka aku nasihatkan kepada blogger Sophon agar tidak melakukan ujikaji mengangkat seekor kambing menggunakan lidah. Kang tak pasal pasal lidah ko boleh terjelir 1 meter panjangnya hehehe.

6 comments:

Anisa Hang Tuah said...

hai.blowjob tu mende?

Miss Tira said...

Satu fakta yang amat menarik tu. Lidah juga adalah otot paling kuat dalam organ badan manusia.

alan said...

anisa: erkk blowjob tu...oral s*x...

Tira: betul tu..manakala jantung adalah organ paling kuat.

En. Wafiy said...

kene try ni. nak tau power ke tak power

Naisophon said...

cantik keyword. hehehe.

Rasanya, kalau ada laki yang guna keyword "awek blow___", maybe blog kau ni tersenarai.

alan said...

wafiy: ko nak try angkat kambing atau ko nak buat blowjob hehehe

sophon: inilah salah satu trick nak lariskan blog hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...