Followers

Tuesday, March 22, 2011

Aku Blogger Tak Ternama

Benda ni dah lama tapi aku baru perasan tadi. Benda ni dipanggil stats. Ataupun nama glamornya status. Kat sini korang boleh check berapa ramai pengunjung yang masuk ke dalam blog korang tu.



Ini status aku. Tak ler ramai yang datang. Siapalah aku ni kan. Pengunjung paling jauh datangnya dari Finland. Kiranya popular lah juga aku kat sana hehehe. Hum berapa ramai pula pengunjung blog korang?

5 comments:

Anisa Hang Tuah said...

fuyoo
jauh tu dr finland
:)

alan said...

anisa: tau xpe hehe

Afzainizam said...

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
(\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
(=' ;') •::::::::HI….. :::::::::::•
(,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
“tali timba ditarik perlahan
terasa sejuk air perigi
Ziarah blog tanda persahabatan
insyaAllah hamba datang lagi”

uihhhh aku lagi lah jauh panggang dari api

Naisophon said...

Pageview kau sampai cecah 340 gak tu.

Aku punya tak pernah sampai 100. Biasa dalam 60 view sehari, tu pun banyak sumber dari komputer aku sendiri.

Kalu hari biasa, 30 view je kot.

Alan said...

afzainizam: ko punya blog popular gak

sophon: ko kenalah rajin update blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...