Followers

Sunday, February 06, 2011

Kesibukkan Melanda Diri

Dah lama aku tinggalkan blog Emo ni. Rasanya dekat seminggu jugalah aku tak letak entry heavy. Baru ni pun aku cuma post gambau pokok je.

Aku tak update bukan apa, takde ideapun satu hal tapi yang sebenarnya aku bz updatekan blog aku lagi satu. Nak tahu blog apa, korang klik je sini.

Itupun sebab isu budak kat Mesir ler. Kalau tak takde juga aku dok update blog tu memanjang. Bertambah tambah pula prk Tenang. Lagilah sibuk. Nak update isu baru, lawan balik fitnah pembangkang, cari point nak tambah markah untuk BN. Fuhh makan masa siot. Inipun nasib aku tak pergi sana. Kalau aku pergi sana lagilah berlambak kerja nak buat.

Sekarang prk Merlimau pulak. Memang lemau lah aku nanti. Akupun bukan setakat handle blog ni, tetapi aku kena juga buat cerita untuk blog ini (klik sini). Walaupun tujuan dua buah blog adalah sama, tapi isu dan jalan cerita takleh sama. Kira kena ada dua identiti ler. Penat nak buat wooo.

Mungkin hari isnin ni aku start balik fokus pada Emo Boy. Kerja kerja juga tapi kena ada juga masa untuk diri sendiri kan.

6 comments:

miss_neeya said...

kalah artis ade 2 blog.. :p

Naisophon said...

Dua tu blog kau ke? huhu.. rasa x percaya.

Dua dua blog langsung takde persamaan.

Biasa, kalu author sama, templat/gaya penulisan dia sama jugak.

Terer jugak kau politik eh?

alan said...

miss neya: sebab aku bukan artislah kena ada dua blog hehe

sophon: emo dgn malaysiaheaven tu blog aku..pahang-ku tu aku cuma penulis jemputan.

aku xley masukkan hal politik dlm emo ni sebab kang ada orang yang tak suka..so emo ni kira blog bebas ler..xde unsur2 politik kepartian hehe.

tia said...

buat la autopost klu bz sgt ;)

Naisophon said...

blog haeven tu bagus. penulisan matang. kekalkan penulisan, atau wt lagi bagus.

kalu mampu, wat macam kick defella atau theunspinner. Complete dengan bukti.

Tapi jangan pula jadi mcm blog aduka taruna, banyak mencarut je, isi tahi. Iklan betambun, isi kosong.

alan said...

tia: xde idea nak wat autopost camner :)

sophon: nak wat cam unspinner susah woo..aku bukan kenal sape sape org besar ley supply bukti..aku dok kg je..just main isu yang org lain dedahkan je.

aduka taruna? hahahaha lawak gila dia wooo..aku langsung x hingin baca blog dia..dia cakap dia pas reform..apa maksud reformpun x tahu..dia ingat pas tu parti bapak dia ke saje suka suka nak ubah halatuju.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...