Followers

Thursday, October 21, 2010

Petaka Menimpa



Baru sebentar tadi aku dapat masalah. Takler besar mana tapi boleh buat parah jugalah. Aku sekarang bawa kancil. Proton type R aku kakak aku pakai. Kancil ni masalahnya meter minyak dia tak boleh pakai. Asyik down je.

Tengah sedap sedap nak masuk simpang ofis aku, kancil tu tiba tiba mati. Mulanya dia tersangkut sangkut. Akhirnya mati terus. Nasib baik aku sempat tarik ke tepi jalan. Sakit betul hati eeeee. Nak matipun biau ler depan ofis aku dulu.

Nasib baik member ada. Call dia datang tolong beli minyak jap. Dia sampai bawa minyak dalam botol. Isi pakai minyak tu dulu. Enjin dah boleh start terus pecut pergi station minyak. Duit dah ler takde. Kena pulak isi minyak. Parah macam ni. Tak pernah lagi aku kena macam ni. Malupun ada huhuhu.

4 comments:

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

sorry beb aku lama sesangat tak ziarah ko....

beb macam mana lahhhh minyak petrol habissssss... nasib baik hendphone ade kreadit boleh tipon member... kalau tak nahassss ko... tak sampai gi tempat kerja

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

ha aku pernah gak minyak dah nak habis cam tu tapi sempat lagi lah sampai pum minyak... isshhhh jangan lah mati kereta tengah jalan atau kat trafic light... menyumpah orang tau

alan said...

afzainizam: tahu xpe..kira nasib ler tu huhuhuhu

dylli said...

HAHA..
serius malu woh.
dulu
meter minyak kerek macam tu gak.
tapi cepat2 hantar baiki.
kalau tak,
jenuh ah. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...