Followers

Tuesday, August 24, 2010

Sesame Street Live

Pasti ramai yang membesar dengan watak-watak seperti Elmo, Bert, Big Bird dan Cookie Monster dari rancangan televisyen terkenal Sesame Street. Rancangan yang sudah ke udara selama 40 tahun ini tidak pernah putus peminatnya sehingga sekarang dari kanak-kanak hinggalah ke orang dewasa.

Dan kini Sesame Street sekali lagi datang malaysia !


Tarikh : 3 - 5 September 2010

Masa : 1.00pm, 4.30pm (Sabtu dan Ahad) ad 8.30pm (Jumaat, Sabtu dan Ahad)

Tempat : Stadium Putra (Indoor) Bukit Jalil

Tiket : Rm75, RM110, RM155

Tempahan tiket :
http://www.axcess.com.my/




4 comments:

Anne Boleyn said...

kikiki..den tak suka tengok cite ni dulu hakhak. tak tau nape.

Alan said...

napa x suka lak..best pe kekekeke

Afzainizam said...

Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..
♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

sampai sekarang aku tengok.. dah lama ye dari kecik sampai aku besorrr

enyheartsdiamond said...

nak jumpa ERNIE <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...