Followers

Monday, August 30, 2010

Hari Huru Hara Ku

Sabtu lepas aku turun KL kejap. Lepak lepak BB. Usha usha awek cun kat sana. Kemudian pusing pusing area CM. Bersepah indon, bangla dan bermacam bangsa bangsa bersatu disana. Tak ada apa best. Sesak dengan orang nak shopping raya. Kebetulan ada perasmian pembukaan MacStudio di Times. Lepas ni kalau sesiapa nak cari barang Mac atau nak dapatkan bantuan teknikal, korang boleh ler pergi sana.





Petang semalam plan nak berbuka luar dengan budak budak. Tapi plan hancus. Keluar rumah pukul 6.45, pergi ambik sekor sekor kat rumah diorang. Last last sampai kedai pukul 7.20. Dah masuk waktu berbuka.

Kedai pulak sesak. Habis penuh table. Terpaksa berpusing pulak cari kedai lain. Last last kitaorang buka kat kedai mamak juga. Hari hari lepak mamak sampai mukapun dah macam mamak. Naik muak dah aku dengan kedai mamak hahaha.









Memang tak ley lupa ler benda semalam. Plan ntah apa apa. Keempunan member nak makan nasi paprik hahaha. Takpe lepas ni plan elok elok. Keluar rumah kol 6.30 pulak.

6 comments:

nurain said...

owh.rindu masakan mamak.kat muar tade mamak~

enyheartsdiamond said...

i <3 roti nan cheese n tandoori <3

enyheartsdiamond said...

btw, i pon p BB jugak hari sabtu :)

enyheartsdiamond said...

sekejap ja, lepas tu p jalan tar :D

Afzainizam said...

.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
----==--Kami Mengucapkan---==----
Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com


Salam kunjungan salam ziarah…. Hamboiiii ko lain kali kluar awal skit kan dah tak ade meja dahhhh.... ke kedai mamak leeee nampaknya .... aku pun jemu hari-hari nampak muka mamak aje

alan said...

nurain: kat muar takde mamak ke?

eny: ooow.p sana x ajakpun heheee

afzainizam: nak try rasa ko masak lak ley hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...