Followers

Saturday, July 03, 2010

Remaja Lelaki Bodoh Tahap Anjing

AMPANG: Seorang ibu yang pelik melihat keadaan fizikal anak gadisnya seolah-olah mengandung membuat ujian kehamilan sebelum terkejut apabila sangkaan itu tepat. Malah, ibu malang terbabit turut pergi ke rumah teman lelaki anaknya itu untuk berbincang dan meminta dia bertanggungjawab, namun lelaki berkenaan melarikan diri.

Bagaimanapun, polis berjaya menahan lelaki terbabit di rumahnya selepas ibu mangsa membuat laporan berhubung kejadian itu. Menurut sumber polis, ibu remaja berusia 15 tahun itu menyedari rahsia anaknya itu Sabtu lalu dan dia membuat pemeriksaan dengan menjalankan ujian kehamilan untuk memastikan status fizikal anaknya itu yang dilihat keadaan pelik.



“Remaja berkenaan mengaku dia mengandung hampir empat bulan dan menyatakan ia hasil hubungan seks dilakukan bersama teman lelakinya,” katanya. Berikutan itu, ibu remaja berkenaan ke rumah teman lelaki anaknya dan meminta dia bertanggung jawab.

“Teman lelaki remaja terbabit langsung tidak mahu bertanggung jawab atas apa yang dilakukannya sebelum bertindak melarikan diri. “Berikutan itu, ibu mangsa yang tidak berpuas hati membuat laporan polis berhubung kejadian terbabit selepas perbincangan secara baik yang cuba dilakukannya tidak dilayan teman lelaki anaknya itu,” katanya.

Sumber : Harian Metro

Hahaha bodoh gila mamat ni. Padan muka. Ko ingat pandai sangatlah nak lari. Elok elok boleh settle baik, terus jadi kes polis. Bila dah jadi kes polis, memang masuk mahkamah. Bila masuk mahkamah, dan comfom ko kena masuk dalam terus hahahaha. Bodoh tahap Raja Petra lah mamat ni.

Tulah kalau tak pandai main jangan ler pancut dalam. Lepas tu mengelupur tak nak mengaku. Dah masuk mahkamah memang makan tak ingat ler. Boleh dapat rotan 6 das lagi jawapnya.

Nasihat aku pada korang sumer, "what u give, u get back". So kalau takut baik jangan buat. Kalau buat juga, rajin rajin ler tanggung. Korang dah kira nasib baik kalau family gurl tu boleh bawak bincang. Kalau diorang buat report, memang merana ler korang duduk dalam jel.

2 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

erk
macam2 hal zaman skrg ni
mintak dijauhkan laaa.
fuh

Alan said...

hehehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...