Followers

Thursday, June 10, 2010

Yahoo Ayer Paip Tak Ada

Sejak subuh tadi ayer paip takde. Entah kemana perginya akupun tak tahu. Mungkin dicuri ataupun dia merajuk takmo keluar dari paip.



Perghh kalau macam ni memang nak lepak townpun tak mandi ler jawapnya. Kalau rajin, maybe aku kena pergi mandi sungai. Nasib baik banyak sungai kat sini. Kalau buatnya aku duduk kat padang pasir, macam mana aku nak mandi huhuu.



Bila takde ayer ni, teringat balik aku pada final projek diploma aku dulu. Aku buat redesign logo JBA. Memang kelakar gila time tu. Rasa tension nak kejar dateline setiap minggu, copy kerja kawan ngan memacam lagi.


Logo JBA yang aku buat

Paling rasa tension seminggu sebelum submit final projek. Macam macam dugaan beb. Duit tak payah cakap ler. Memang banyak lebur. Time nak buat kat diploma show memang seronok gila. Macam macam design orang lain kita boleh tengok. Tak campur props diorang. Semua taknak kalah hehee.


Aku dengan design aku.

Adeh bila lah ayer ni nak kuar dari paip ni wooo woooo......

4 comments:

iEn said...

abis tu kat ner ang nak mandi?? hehe

alan said...

tumpang mandi umah hang ler hehee

Afzainizam said...

Untuk tatapan sahabat semua
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam lama betul tak ziarah cozz ade buzzy sikit lah maaf ye lambat sampai blog kamu ye…

mandi biasa tak pe jangan mandi hadas besar... waarrhhh mandi junub.. camno nak buat kalau ade air sebesin aje... tak cukup le

Alan said...

kalau tu kena ler cari sungai kekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...