Followers

Thursday, June 24, 2010

The Twilight Saga Eclipse




Bella once again finds herself surrounded by danger as Seattle is ravaged by a string of mysterious killings and a malicious vampire continues her quest for revenge. In the midst of it all, she is forced to choose between her love for Edward and her friendship with Jacob — knowing that her decision has the potential to ignite the struggle between vampire and werewolf. With her graduation quickly approaching, Bella is confronted with the most important decision of her life.




8 comments:

liyana aziz said...

sukanya tgk bella.. comel sangat.. =)

enyheartsdiamond said...

x suka bella ;p

alan said...

benda apa gaduh2 ni haha

hanamichi said...

suke, suke , suke...jom tgk wayang..huhu..

touyakaruma said...

just baca novel tak tengok lagipun twilight ngan newmoon .. suka perwatakab Bella yang bernasib malang

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
~۞~ Kembara~Mahkota~~Johor~۞~
~~۞ ~(KMJ) 2010~edisi~ ke12~۞~
~۞ ~~26 hingga ~28 Jun 2010~~۞~
~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Sorry beb aku lama tak ziarah blog ko aku agak kesibukan sikit...

beb aku dah tengok newmoon tapi yang ni belum gi... macam ade persamaan ke...

aku ade comment blog ko yang kat bawah ni bacalah ye...

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
~۞~ Kembara~Mahkota~~Johor~۞~
~~۞ ~(KMJ) 2010~edisi~ ke12~۞~
~۞ ~~26 hingga ~28 Jun 2010~~۞~
~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

jommm tenggok DVD cetak rompak aje... lagi murah lagi save

alan said...

hanamichi : best ke citer ni?

touya: sebenarnya aku x penah tgk citer ni dari part 1..langsung x minat haha..

afzanizam: akupun suka dvd pirate je..lagi best layan kat umah haha..

------------------------------------
citer ni sebenarnya aku langsung x minat..x paham citer apa dan x penah tgk hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...