Followers

Monday, May 10, 2010

Youth 10 Tak Lama Lagi yeaaa!

Youth Malaysia akan berlangsung untuk kali3 di PWTC pada 28-30 haribulan ini. So untuk korang semua, jangan lepaskan peluang. Datang ler ramai ramai untuk meriahkan suasana nanti. Memang best gila tak ingat dunia.





Ada bermacam aktiviti yang korang join macam futsal, street dance, battle of the band ngan macam macam lagi.





Untuk sebarang maklumat lanjut, korang boleh klik (sini yek)

4 comments:

nurain said...

hohoho..dah lame join ys..tapi x pernah sempat nak gather..huhu

chempaka said...

uish dah dekat dengan opis dah tu... macam best jer tu....

enyheartsdiamond said...

coming :)

Alan said...

nurain:dtg ler hujung bulan ni :)

chempaka: kalau dah dekat dtg je lah :)

hearts:jumpa disana :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...