Followers

Tuesday, March 02, 2010

Pendidikan Seks - Tiada Guru

KUALA LUMPUR: Guru-guru di Malaysia masih belum bersedia mengendalikan pendidikan seks di sekolah kerana mereka kurang latihan profesional dalam subjek itu, kata Setiausaha Agung Kesatuan Perkhidmatan Perguruan Kebangsaan (NUTP), Lok Yim Pheng.

Katanya walaupun kesatuan itu menyokong penuh usaha kerajaan untuk menyediakan pendidikan seks di sekolah-sekolah tetapi sesuatu yang menyedihkan guru-guru kurang latihan formal dari segi kerumitan dan sensitiviti subjek itu dan tidak yakin untuk mengajarnya.

Berita Harian

Tak ada guru nak mengajar ke hehe. Meh aku ajarkan. Siap dengan praktikal aku boleh tunjukkan hehehe. Nak style apa? kuak lentang, corner baring, doggy atau free style semua aku boleh ajar.

Nak foreplay macam mana, bagaimana nak buat pasangan puas, kawasan sensitif wanita dan lelaki malah cara nak mengelak kehamilanpun aku boleh ajar. Teori dan praktikal. Tanpa rahsia. 100 % berkesan untuk murid sekolah.

Jangan malu malu, jangan segan segan. Contact je aku. Im at your service 24/7

4 comments:

Syarifah Nadiah said...

import lah ramek2 hehe

alan said...

nak import saper lagik hehee

Afzainizam said...

………..@@@@.....................
Kawan hidup ini umpama langit yang tidak selalu cerah
Kawan hidup ini umpama awan yang tidak selalu putih
Ingatlah bintang-bintang di langit Takkan terus berkelipan
Ingatlah pelangi yang indah Pasti akan hilang
Kawan jangan biarkan dirimu
Seperti rama-rama
Cantik namun akhirnya menjadi perhiasan di dinding
Kawan jangan biarkan dirimu
Umpama lipan dan kala
Berbisa namun akhirnya menjadi perhiasan di meja tulis
Oh! Kawan jadilah seperti si matahari
Membakar diri demi insan sejagat
Oh! Kawan jadilah seperti bulan purnama
Menerangi malam yang gelap gelita
............... @@@@......................
Meski pun tetap bertegur sapa
Namun dimensi yang memisahkan kita
Salam Ziarah kami pada kalian semua
Moga sejahtera hendaknya jua.......

http://firestartingautomobil.blogspot.com

ooooohhhh.... pendidikan seks.... ummmm rasanya tak perlu lah nak ajar kat sekolah ke ape ke..... rasa tak setuju.... kalau ajar tentang pendidikan moral adalah lebih baik.....

coz pendidikan seks ni sampai masa kita dah faham ngan sendiri....dah tak yah ajar kita dah katam 100X... buat mmg jadi punya ....

Alan said...

mendalam makna katam 100x tu hehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...