Followers

Sunday, February 14, 2010

Siapa Ammar Ni?

Minggu lepas kecoh sebentar pasal Ammar,pelakon baru yang tak terkenal langsung. Dia ni "balak" pada pelakon Puteri Sarah. Puteri Sarah inipun bukanlah popular juga. Akupun tak kenal dia siapa.



Kecohlah kononnya mamat ni tak puas hati kononnya ada wartawan "buat kasar" kat dia. Lepas tu dia buat cerita dalam facebook. Maki wartawanlah, nak bunuh wartawanlah. Ntah apa apa ler mamat ni.

Cant believe how stupid n fake reporters are.. creating stories for their own benefits without thingking dat they’re ruining other people’s lives.. I FUCKING HATE REPORTERS IN MALAYSIA
*Kau fucking hate yek. Orang ramai ramai fuck kau, kau pulak yang tak larat nanti*

Sekarang dia ni dah kena kutuk balik dengan semua wartawan hiburan. Itulah kalau budak baru nak naik, jangan mengada ngada nak tunjuk power. Berlakonpun ntah apa apa. Perasan popular. Mukapun macam "bangla" je aku tengok.

Baru kena "kasar" sikit dengan wartawan hiburan dah melantun tak tentu pasal. Harap badan je besau tapi hati kecik. Kalau rasa tak tahan kena "kutuk" dalam dunia artis, baik tak payah masuk cik abang oi.

Lebih baik kau keje kilang ke, keje DBKL ke. Kau nak korek hidung atau kencing tepi jalanpun tak ada siapa kisah. Tengok aku, aku boleh kutuk sesiapa je dalam blog ni. Ada siapa kisah? Tak ada sebab aku bukan artis.

Kau sekarang ni dah jadi artis, so kenalah jaga attitude. Jangan buat sebarangan. Sekarang kisah buruk kau dah bersepah. Siapa yang malu? Mak bapak kau juga sebab dichop tak reti jaga anak. Tak reti ajar kau macam mana nak bersopan dengan orang.

Kau nak fuck orang, sekarang orang dah fuck kau balik. FUCK YOU !

Psitt..Apesal hari ahad je blog aku dah jadi segmen TERJAH?

9 comments:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

dulu time die masuk hero remaja. minat die. syuhhhhhhhhh :p

skng ? nehi hei.

07raflessia said...

kecoh daa mamat nih

GhOsToNe said...

geli lew tgk gmbo diowg..

macam dah kawen laks!

alan said...

miss lola : x tau lak dia amsuk hero remaja hehee

07: memang dia kecoh..ntah apa apa..

ghostone: biasa lah gmbr camtu..tapi kalau kecoh macam ni rasanya x tahan lama ler

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa melawat sini :)

Lia3003 said...

alah..perasan bagus je tu

hans said...

hahaha
suka aku ko kutuk dia
dia nih dulu budak U aku
tapi belajar tak habis
sebab ada satu case yg memalukan
biar jer lah
yg aku tau dia dgn awek dia dua2 berlakon cam kayu
haha

Syarifah Nadiah said...

mcm mami pun ade kan kan,

alan said...

Lia: Welcome :)

Hans: Kau kenal ke dia kekekeke

Syarifah: mami apa?

Terima kasih kerana dtg sini :)

hans said...

kenal sebab dia satu blok dngn aku dlu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...