Followers

Saturday, February 13, 2010

Happy Chinese New year & Happy Valentine

Esok hari raya dan macam biasa bandar aku jadi sesak kalau time perayaan ataupun cuti umum. Orang Kelantan bersepah sepah balik lalu ikut bandar aku. Rimas gila aku rasa.

Time raya cina, aku suka tengok "singa dance". Memang meriah. Tetapi dulu lebih meriah bila disertakan dengan mercun papan. Gempak gila.


Esok juga Valentine Day. Boringnya tak leh jumpa awek aku esok. Valentine Day banyak kenangan..Boleh dikatakan juga hari anniversary aku dengan awek lama dulu. Declair time Valentine Day memang masyuk woo..

Wish You Happy Valentine Day

Aku baru tahu ada kempen "no panties" sempena hari Valentine Day esok. AKu tak paham apa kejadahnya no panties dengan valentine day.

"...don't wear your panties to show true love for your boyfriend..."

Itu adalah tagline bagi kempen ni. Aku tak tahu siapa yang mula cadangkan kempen ni. Tergelak aku dengan kempen macam ni. Serius tak makna langsung. Ntah apa apa. Kalau tak nak pakai panties pun tak payahlah tunggu hari Valentine. Setiap haripun boleh.


Tembam Siot

Tak ada siapa nak larang kau nak pakai ke tak. Suka hatilah nak pakai panties ke tak. No Panties ni maksudnya sex bebas ke? Kalau nak buat sex orang pakai pantiespun buat juga. Tak ada kena mengenapun pakai ke tak panties.



Ok tak tahu nak ngomel apa lagi. Wish you all Happy Chinese New Year and Happy Valentine Day. May this year bring you a more happines and luv.

psitt..akupun x pakai panties esok..aku pakai boxer je

3 comments:

iEn said...

ang duk umah ajek laa kemas2 rumah hihihi!

Afzainizam said...

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

Mei Tiao Da Jie Xiao Xiang
Mei Ge Ren Di Zhui Li
Jian Mian Di Yi Ju Hua
Jiu Shi Gong Xi Gong Xi
Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni Ya
Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni

Di tiap jalan dan lorong
Dari mulut setiap insan
Ayat pertama tika bersua
Adalah tahniah, tahniah
Tahniah,Tahniah,Tahniah Buatmu,Ya
Tahniah, Tahniah, Tahniah Buatmu

Dong Tian Yi Dao Jin Tou
Zhe Shi Hao De Xiao Xi
Nuan Nuan De Chuan Fung
Jiu Yao Chue Xin Da Di
Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni Ya
Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni

Musim Salju kini berakhir
Sudah pasti khabar gembira
Angin panas musim bunga
Akan menghidupkan dunia kita
Tahniah,Tahniah,Tahniah Buatmu,Ya
Tahniah, Tahniah, Tahniah Buatmu

Hao Hao Bing Xue Rong Jie
Yan Kan Mei Hua Tu Rui
Man Man Chang Ye Guo Chu
Ping Dao Yi Sheng Ji Ti
Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni Ya
Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni

Salji dingin kini menghilang
Bunga-bunga kian berputik
Malam yang panjang kini berakhir
Kokokan ayam kedengaran sana-sini
Tahniah,Tahniah,Tahniah Buatmu,Ya
Tahniah, Tahniah, Tahniah Buatmu

Jin Guo Duo Shao Kun Nan
Jin Li Duo Shao Mo Lian
Duo Shao Xin Er Pan Wang
Pan Wang Chun Tian Di Xiao Xi
Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni Ya
Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni

Setelah mengharungi kesusahan
Dengan penuh ketabahan
Kita semua mengharapkan
Keberkatan musim bunga
Tahniah,Tahniah,Tahniah Buatmu,Ya
Tahniah, Tahniah, Tahniah Buatmu

Salam ziarah salam kunjungan persahabatan dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/

Salam dari kami sorry agak lama tak menyinggah blog ko.... seperti biasa kami agak sibuk sikit... sorry ye....

alan said...

xleh kemas umah, nanti luck lari maaa..

waa pandai yek mandarin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...