Followers

Saturday, December 13, 2008

adoi penat

MyEm0.com

Petang tadi aku pergi ke kedai aksesori kereta. Cuma pasang sarung kusyen kereta je. Tapi bukan main lama menunggu diorang siap pasangkan. Habis bogel kereta aku dicabut kerusi. Ingat nak pasang tinted pada cermin tapi biarlah dulu. Pasang sikit je pada tingkap belakang.



Dekat kedai tu habis dalam RM155.00. Lepas tu aku pergi pula pada kedai tayar sebab nak tukar absorber aku yang dah bocor. Ingat dapatlah tukar pada jenis gas tapi takdelak. Untuk tayar depan semua pakai minyak je. So akupun pakailah jenama OEM. Nak pakai jenama KAYABA mahal lak. Itupun dah telan RM170.00.



Campur upah semua adalah lebih RM200.00 duit aku lebur. itupun bukan duit aku. Duit kakak aku hahaha. Lama gila aku tunggu kereta ni siap. Mahu dekat 3 jam. Dengan perut dah lapar sebab tak makan tengahhari aku terus keluar. Nak makan nasi kedai aku takut budget lari lak. Itupun dari duit yang aku bawak cuma tinggal RM50 je. Banyak lagi benda aku nak buat. Nak bagi kereta aku lebih power kenalah tukar enjin. Maybe ambik enjin twincam tapi itu semua nanti dululah. Aku nak buat yang basic dulu.

Kereta aku?? Kereta aku bukanlah power sangatpun. Bukan pakai kereta wira or honda..Cuma proton iswara je. Tapi tunggu aku buat bodykit mesti lagi smart. Aku tak minat nak pakai bodykit dari mana mana jenis kereta. Tapi aku nak pakai yang custom punya. Barulah nampak lain dari kereta orang lain.


MyEm0.com

5 comments:

The Spiral Eyes said...

seronokya jika ada kakak seperti kakak kamu

missbellachicaboom said...

ayah i kate kerete proton xbest.;p

alan said...

biasa je ade kakak...adehh aku orang miskin lagipun aku warganegara MALAYSIA so aku sokong barangan MALAYSIA.

sayang said...

aku pun sokong barangan buatan malaysia sbb aku pakai kete wira... heheheh.

aShaBuLz said...

smart giler seat!! ni drifter nih!!! hoho...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...