Followers

Saturday, November 15, 2008

Jom Jalan

Aku ni baru balik dari Bukit Tinggi Resort ataupun sekarang ia dikenali sebagai Berjaya Hill Resort. Tengah sedap sedap tidur tiba tiba member aku call ajak main bowling. So akupun pergilah walaupun aku masih demam. Naik Bukit Tinggi dalam pukul 6.30 petang tadi dan sampai rumah pukul 11.05 malam. Adalah dalam 4 jam melepak kat sana. Nasib baik cuaca tak sejuk sangat. Kalau tak makin teruklah batuk aku. Sempatlah main dua set. Set pertama aku menang tapi yang kedua aku kalah. Sakit tangan main lama lama.


Then kitaorang merayau kat area atas. Area Colmar Resort. Yang ada bandar French tu. Malam masuk free. Tak ada apa yang menarik dekat situ. Cuma ada satu jalan dan disebelah kanan dan kiri jalan tu dibina rumah/bangunan ala2 Peranchis.





Kawan aku bersama isteri dan anaknya.




Air yang kuminta adalah Chocolat Venice tapi bila aku campur gula rasanya macam milo je huhuhu. Kami makan Pizza Hawaii tapi rasanya tak sesedap Pizza Hut. Malah ianya juga nipis berbanding Pizza Hut.

MyEm0.com

7 comments:

berrykisses said...

bulatnya mata anak dia .
hehe .

aShaBuLz said...

oi main bowling x ajak!!! haha

iEn said...

awat baby tu macam taknak kat hang jeek.. ganeh hang noh! kwkakaakak!

alan said...

bro nak lawan bowling ke..takde hal hehe..memang anak dia susah nak dekat orang..kalau dia tak kenal mesti menanggis..

:: Cikgu Wiween :: said...

whoaaa layan bowling yek alan. kak ween x penah men bowling seumur idup! gagaga

[yAN!e][pUTraJAya] said...

main bowling tak ajak ek...

huhuhuu...

majuk2....

=[

iEn said...

Alan: tu laarr.. hang xromen dia... tu yg dia xmau tu wakakakaakak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...