Followers

Monday, November 10, 2008

Engkau Tak Tercipta Untuk Ku..

Aku ni sebenarnya baru balik dari bandar. Beli barang sikit. Beli dalam 6 jenis barang tapi harga dia dah mencecah rm 33.40. Bukan barang apa cuma barang dapur macam susu, gula, sardin dll. Harga barang semakin meningkat walaupun kerajaan telah menurunkan harga minyak. Entah bilalah harga barangan keperluan ni hendak turun macam dulu yek..

Anyway bukan benda ni je yang aku nak sampaikan. Time aku ngah lepak lepak kat kedai ngan kawan aku, tetiba dia tunjuk kat aku seorang awek yang sedang mendukung baby.

"wei tu bukan awek kau dulu"

Bila aku tengok terus hati aku berdebar. Rupanya memang betul dialah insan yang pernah berada didalam hatiku dulu. Aku memang tahu dia sudah berkahwin dan kisah kami sudah lama berlalu. Tapi semuanya aku rasa seperti semalam. Aku masih menyayangi dirinya..Masih merasa sentuhannya, senyumannya, dan segala tentang dirinya...

Memang aku rindukan dia, ingin sangat berjumpa tapi setiap kali aku melihatnya, pasti hatiku akan terluka..Inilah yang buatkan aku tak nak melihatnya..walaupun hati kecilku meronta. Aku cuma harapkan dia bahagia..

Banyak kata..yang tak mampu ku ungkapkan..kepada dirimu..Aku ingin engkau selalu..hadir dan temani aku..di setiap langkah yang meyakiniku..kau tercipta untukku..sepanjang hidupku....


MyEm0.com

6 comments:

aShaBuLz said...

xper la alan...dh bukan jodoh ko ngan dia. jgn riso bro...ada yg mmg btol2 tercipta tuk ko ngah tggu ko tuh..tapi kene rajin carik la k. hehe..

iEn said...

aku ingatkan adik ko.. wakakakak!

The Spiral Eyes said...

sabola alan..ko jangan sedeh sedeh..pasti ada yang baik menanti ko..kalau ko nak aku pun ada..ahaksss

alan said...

Terima kasih kawan semua..ien..sampai ati ko ckp adik aku hahaha

AMAD said...

Sorry Bro ko di TAG oleh aku..jenguk2 ler blog aku jwp Tag tu yer ...salam...

nurain said...

huu..
sedeynye

tapi pape pun

bunga bukan sekuntum..kan kan kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...