Followers

Wednesday, March 01, 2006

Aku mahu pulang

Yep yep jumaat nie aku mahu pulang. Pulang kemana tentulah ke rumah. Takkan pulang ke reban lak. Pulang ke Rahmahtullah ish ish ish tak baik ler.

Aku sebenarnya cuti mid Sem. Cutipun tak lama hanya seminggu. Tapi keje banyak bangat. Paling aku benci aku kena siapkan pelan rumah yang baru dapat semalam. Mengarut jer aku rasa

Keje Azmal aku dah bereskan. Just esok aku sent kat dia. Tak tauler dia trime or reject. Kalau dia reject mau aku mengelepar dalam kelas.

Sekarang nie memang aku agak sebok ngan keje yang berlambak. But masalah aku yang paling parah skang nie ialah duit. Aku selalu x cukup duit. Tak tauler apesal. Memang harga barang memang mahal sangat kot. Dan semalam harga minyak naik lagi 30 sen ish ish ish.

Apa aku melalut nie. Sampai minyak lak dah.

Nantilah aku update lagi. Lagipun line x clear sebab aku wat dalam kelas hehehehe

5 comments:

Jeego said...

Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website peluang perniagaan di rumah. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Jeego said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website peluang perniagaan di rumah. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Khairul Nizam Zainon said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website kerja dari rumah. Peluang kerja dari rumah di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Karl Hiunzm said...

Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang cara mudah buat wang di sini.

Karl Hiunzm said...

Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website cara mudah buat wang. Peluang cara mudah buat wang di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...