Followers

Monday, May 14, 2012

Aku Ada Dalam Google


Tadi aku belek belek google cari gambau style rambut sebab aku nak pergi gunting rambut. Kalau aku cakap je style apa aku nak kat kedai, dorang bukan paham so aku nak bawa gambau sekali.


Tengah belek belek tiba tiba aku nampak gambau aku. Waaa kira femes jugalah sebab boleh masuk dalam google padahal aku bukan cari guna nama blog akupun. Hahaha ko ada?

7 comments:

shaFazie said...

haha..cayalh bro...:D

Blues Riders said...

tahniah bro.. bila dah famous senanglah sikit cari pasangan hidup.. hehe..

asrul rae said...

haha. Biasanya kalau aku melilaau nak cri sesuatu akan gak link ke blog kau. Maybe sebab blog emoboz ni banyak sangat tajuk kau cover. :D

alan said...

kak jijah: try kak jijah cari gambau kak jijah lak dalam google

alan said...

BR: nak cari pasangan hidup takyah cari dalam google hehe

alan said...

asrul: ish takkan ler..kebanyakkan entry dalam blog ni banyak mengarut je

Afzainizam said...

aku tau lahhh ko mmg popular aku cari muka aku kat google pun tak jumpa...

dahsyat lerrr ko ni

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair door trim kereta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...