Followers

Tuesday, April 24, 2012

Terkenang Semasa Dahulu


Aku sebenarnya tak ada idea nak update apa. Saja baca balik entry yang lepas lepas. Bila baca balik, rasa kelakau sungguh. Macam tak percaya tu semua aku yang update. Dengan bahasa merapu, cerita merepek tapi seyes memang lawak dowh.



Sedar tak sedar rupa rupanya dah macam jenis topik aku ceritakan. Dari cerita peribadi, masuk cerita hantu. Pusing pada cerita kereta lepas tu masuk kisah hikayat dan sejarah dan akhirnya masuk drama cinta. Kiranya blog aku ni dah macam astro. "Macam Macam Ada".

Dan sekarang aku cuba update semula blog ini seperti dahulu. Cuba kongsikan apa yang aku buat seharian walaupun selalunya aku memang tak ada buat apa apa. Maksud aku tak buat apa yang best. Semuanya pergi kerja balik kerja. Takkan aku nak update tulis kerja kerja kerja je kan = =" .

Dan sekarang aku dah blank. Tak tahu pikir apa lagi so sampai sini je lah. Nanti ada story lain aku update bye ^^"

8 comments:

aShaBuLz said...

xslh pun update pasal kerja. ini kan blog ko. hahaha

Aril83 (Shahril83) said...

Ok la tue,daripada tiada apa2 :)

Alan said...

ashabulz: tapi boring ler tulis pasal kerja heeee

Alan said...

che mat: yelaaaa

Asrul said...

yap. banyak sungguh topik ko kover.

banyak kali aku wat research guna google, dan redirect ke blog ko. huhuh.

aku suka siri becakap dengan jin.

Afzainizam said...

yuppp blog kita cara kita tak kisah apa orang nak kata.... aku tetap baca... cuma sesejak ni aku tak dapat ziarah lah beb... pasal balik kampung tak ada line internet

apa pon setiap penceritaan ko mmg aku kagumi... dari cuiter alam misteri dan paling aku minat tang sejarah.. tang kereta ko tang tempat kerja ko mmg aku suka baca

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
sport rim rs watanabe

Alan said...

asrul: kiranya blog aku ni popular lah juga yek hehehe

Alan said...

afzainizam: blog aku dah macam perpustakaan hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...