Followers

Monday, March 05, 2012

Support Natasya Loffa


Aku support Natasya yeaaa!!

24 comments:

iyka syafika said...

huhuhu..no komen...
nk kata sokong..pd hakikatnya tak la sbb minum arak cm tu.mne nk bgus nya...tpi semangat dan keberanian dye tu.iyka sokong la.mcm org lain.da nyata minum tpi xngaku kan?

Afzainizam said...

EEEMMMM minum sampai mabuk dok dalam hotel tak buat apa-apa.. apa nak jadi... arak tu kan ibu segala kejahatan.... So fikir-fikirkan lah kalau nak buat alasan yang tak munasabah tu....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy hilangkan calar dashboard kereta

ayunda maajis said...

ngaku bende yg harammmmmmmmmm..itu keberanian yg korg ckp bagus? ituuuu bodohhhhhhhhhh..

Asrul said...

umur berapa budak ni?

alan said...

aku support awek ni sebab dia cun..dia suka main ramai ramai..korang x pernah main erkk

Putry said...

gila kot nak support die kearh negetif gini... perangai huduhhhh

Anonymous said...

Wow dunia dah nak kiamat. Maksiat pun boleh disokong ek.

Anonymous said...

aku sokong dia post gambar laki jolok puki dia dgn dia hisap btg

Anonymous said...

tak sangka ada orang sokong perbuatan yang melanggar segala peraturan ALLAH. Nauzubillah, dunia memang hendak kiamat dah. bukan je orang ramai bermaksiat, tapi orang malah menyokong.
in Islam, niat tak pernah halalkan cara. even if you have courage and strength to talk the truth but without repel, things never change. sin is always sin. and the one who supprot her, you are same as her. before it comes to death. let's perform prayer and beg for forgiveness from Allah.

che_wawa said...

ohh.. if org buat dosa ... kite pandai jer kritik... bak kate org.. gajah seberang nampak.. kuman den mate??
anyway.. ape y die buat memng salah.. 100% melangr hukum agama.. if die bkn x per.. ok fine.. die boleh buat... but die islam... x tau nak ckp mcm maner.. coz korg dok kutuk2 die... dosa kot.. korg kate die dosa.. korg pun sekali ikut buat dosa... aper kes?? :)

Auzan said...

X PERLU DIBANGGAKAN DENGAN MENGAKU DI DUNIA.. CUBA NGAKU KAT AKHIRAT DEPAN MALAIKAT NANTI.. BERANI KAU??

Anonymous said...

sokong ci ayunda..ini kate soong sebab berani?..kebodohan nyata..

riena ariena said...
This comment has been removed by the author.
riena ariena said...

hmm. sokong aeh.? patot lah melayu makin jatuh.. perempuan usia dye, remaje melayu skrg kan mase depan tok negare. mcm mane negare nak maju klu remaje melayu ramai mcm minah nieh???? hidup kat dunie bkn kekal mane doe.. pk gune otak lah guys

Anonymous said...

entry panggil readers ke?ceh..sokongla pasal ko pown memburit diakan?

m.E.e.N said...

bodoh .

Anonymous said...

support la anak haram ni. support smpai liang lahat la. nnti dekat kubur kau rasa la seksaan burit burit kau tu. dah rasa hebat sgt la fucktard oi? dah rasa hebat boleh jadi cheap cunt camni. tahniah aku cakapkan, tiket pi neraka fast pace katakan.

¯`•.(¯`•.♥ღ♥◘♥AnNe ♥◘♥ღ♥.•´¯).•´¯ said...

korang nie , celah org kamu taw , kamu punya celah kamu xtaw mcm mna . biar la dy maw bwat apa . bukan ta yg tanggung if we advice her dy jugak yg paling btl so , diam2 jak la law org mcm nie , xda guna maw ngomel2 law xda penyelesaian nya . k . becarefull ur mouth if talk to other sbb buly bikin dosa walau satu perkataan . thkss
:)

Anonymous said...

alahhh, nie lah dikatakan mencari publicity! puihh ><

Anonymous said...

hhhmmmmmm....
ape nak jadilah dengan natasya loffa ni...
nak kenal buleh??hehhe...
tapi kan, jagelah diri anda yep natasya loffa bila berada kat luar...
nanti xpasal2 bertambah pulak bilangan bayi yang dibuang dalam longkang.....juz nasihat jep...

tapi.... alang2 terlanjur, jangan buang dekat longkang...
bertambah lax dosa membunuh di situ....
pakai kondom taw!!

Anonymous said...

UMUR BUDAK NI BARU 17 BELAS TAHUN . AKU KENAL SANGAT DIA . DIA STAY DEKAT KUANTAN . SEKOLAH DI SMK TANAH PUTIH
TINGGAL DI PERUMAHAN DEKAT LORONG WONG AH JANG :)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Bngga aku jd org kuantan...

Anonymous said...

Huhu, bukan kutuk la bangang, nasihat, nie la manusia zmn skang xleh nk diberi nasihat, nk mampos sok ko gali lubang ko tanam sendirik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...