Followers

Tuesday, January 10, 2012

Viva Forever....


Lagu ni keluar tahun 1998. Masa tu aku tingkatan 2, umur 14 tahun. Dan sekarang sudah 14 tahun berlalu. Akupun sudah 28 tahun. Cepatnya masa berlalu tanpa aku sedari. Tahun 1998, aku kenal seorang amoi. Namanya Chan Siat Yen. So sweet time tu. Kami sendiri masih muda remaja. Lalui kehidupan penuh keriangan.

Viva forever, I'll be waiting
Everlasting, like the sun
Live forever,
For the moment
Ever searching for the one

Ada sekali aku terpandang lirik Viva Forever terukir diatas sebuah meja didalam kelas. Berhari hari aku ingatkan lirik ni. Terasa ianya masuk kedalam hati. Suatu perasaan yang tak boleh nak digambarkan....

7 comments:

asrul rae said...

Lagu ni.. Ingat.. Masa tu spice girl dah pecah kan..


Lagu ni klasik. Semua lagu spice girl sedap

enyheartsdiamond said...

time tu saya darjah dua :)

enyheartsdiamond said...

time tu saya darjah dua :)

Alan said...

asrul: rasanya ni kira macam lagu terakhir dorang ler

Alan said...

eny: keciknya eny time tu hehehe

asrul rae said...

aku pun kecik jugak. hehehe (tumpang)

Afzainizam said...

lagu ni mmg popular suatu masa dulu... masih aku ingat lagi spice girl punya kumpulan ni... dulu banyak yang fanatik lagu ni

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip tersalah isi minyak kereta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...