Followers

Monday, December 19, 2011

Panda Menanggis ?


Seorang pelajar sebuah institusi pengajian tinggi awam (IPTA) ditemui dalam keadaan tidak bermaya dan mengalami pendarahan selepas dipercayai dirogol teman lelakinya di sebuah hotel bajet di bandar raya ini, malam kelmarin.

Dalam kejadian kira-kira jam 7 malam itu, ketika ditemui anggota polis, gadis berusia 20 tahun itu sedang menangis dan bersandar di kaki lima hotel bajet berkenaan.

Difahamkan, mangsa yang berkenalan dengan kekasihnya berusia 22 tahun itu sejak dua tahun lalu, keluar ke bandar raya ini bersama tiga lagi rakannya.

Sumber berkata, gadis itu dikatakan mengikuti teman lelakinya ke hotel berkenaan sebelum dia dirogol di situ.

Menurutnya, panik dengan pendarahan dialami mangsa, teman lelakinya dipercayai meninggalkan wanita berkenaan. - HM

Hahahaha padan muka ko. Sapa suruh ko ikut jantan tu. Yang jantan tu pun bodoh. Baru tengok pantat berdarah dah mengelupur tak tentu arah. Sekarang mampuslah ko jantan bodoh sial.

Ok abaikan bab pantat berdarah budak tu tadi. Aku nak tengok cerita mission impossible 4 - Ghost Protocol. Tapi entah bila nak pergi wayang. Macam cerita Immortal dulu. Sampai sekarang aku tak tengok tengok lagi waaaaa waaaaa.

4 comments:

ayunda maajis said...

tapi ape kaitan ngan panda menanggis lak nih

Afzainizam said...

uihhhhh dah buat kena tanggung sapa suruh bubuh anak orang... ringan-ringan sudah lahhh

maaf yerrr aku dah lama tak jengok blohg ko ni pasal aku cuti...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip pilih sport rim kereta

alan said...

ayunda: pannndaaaaaaaaaaa hehehehehe

alan said...

afzainizam: no hal..akupun jarang update sekarang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...