Followers

Wednesday, November 30, 2011

Samsung GALAXY Note


Aku sebenarnya pengguna Blackberry. Walau bagaimanapun sekarang ni aku sedang mencari sebuah telefon touch screen dan juga sebuah tablet pc. Kawan aku si Ayunda Panda memang tahu aku tengah dok mencari benda alah ni.


Dan sekarang tetiba aku nampak iklan Samsung Galaxy Note. Perghhh macam best pulak menatang alah ni. Dah sah dia touch screen. Bersaiz 5.3 inci. Besau tu takdelah besau sangat tapi kira cam comel je. Dan paling best Galaxy Note ni adalah kombinasi telefon dan juga tab. So tak payah pening kepala dah nak mencari dua benda tu tadi.


Mempunyai kamera 8 MP dengan video HD dan kamera hadapan 2MP., dengan sistem Android OS, v2.3.5 (Gingerbread). Dan juga dual-core 1.4GHz ARM Cortex-A9 processor, Mali-400MP GPU, Exynos chipset. So sah memang power jugalah Galaxy Note ni.

Harga dia sekarang dalam RM 2,229 sahaja. Ada sesiapa nak sponsor aku tak ^_^"

9 comments:

shaFazie said...

mmg smart...belanje weyyy...

(entry ko ngan ceq arinie mcm kbtln je)hahahaha..

alan said...

kak jijah: xde witt..kak jijah kan kaya..blanje ler kita hehehehe

Asrul RAe said...

kenapa tak solat hajat. Kalu tak tentu ko dahn menang satu time g PWTC dulu. Hahaha.

alan said...

mana sempat hahaha

Blues Riders said...

kalau dah berkenan di hati, sambar sj bro.. apa ada hal..

ayunda maajis said...

Oi brani betol sebar nama Panda kat sni..mmg nk kna blasah ni..huh jgn harap nk suh aku bg hp ni kt ko..wekkk

alan said...

BR: memang hati dah berkenan..tapi apakan daya kewangan pulak tak berkenan huuhuu

alan said...

ayunda panda: eh eh panda ni..banyak bunyi lak dia..tambat kat pokok kang hahahaha

Afzainizam said...

wehhhhh mahal beb kalau nak kumpul duit memang tak terbeli aku beb

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
claim insurans motorsikal langgar kereta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...