Followers

Wednesday, October 12, 2011

Pian Cecubak Malu Terjun Bangunan SPRM ?

“Saya tidak pernah merancang untuk berkahwin dengan Pian Cecupak dan saya menafikan sekeras-kerasnya dakwaan dia, kononnya kami bakal berkahwin.

“Saya tahu Pian sengaja mengeluarkan kenyataan itu untuk mencari publisiti murahan,” kata model sambilan, Aida Hazira Ahmad Razman, 23.

Aida Hazira membidas kenyataan yang dikeluarkan pelakon yang pernah muncul dengan kontroversi suntikan kolagen iaitu Mohd Rafiq Abdul Rahman, 41 atau Pian Cecupak kononnya mereka merancang untuk berkahwin.

Harian Metro Sabtu lalu melaporkan Pian memberitahu media dia sudah berubah sepenuhnya dan kini merancang untuk mendirikan rumah tangga buat kali ketiga bersama wanita idaman yang juga seorang model sambilan, Aida Hazira dalam masa terdekat jika ditemukan jodoh.

Aida ketika ditemui di Ampang Park, di sini, semalam melahirkan rasa kesal dengan kenyataan yang dikeluarkan oleh pelakon terbabit dan menafikan sekeras-kerasnya dia pernah merancang untuk berkahwin dengan selebriti itu.

“Saya hanya menganggap Pian sebagai kawan. Malah dia juga saya anggap seperti abang kerana dia pernah membantu saya, tidak lebih daripada itu,” katanya.

Hahahahaha adoii malunya woooo. Mana nak letak macam ni hahahaha. Konfident je cakap nak kawin kalau ada jodoh. Lepas tu pompuan tu pulak cakap tak ada pun nak kawin. Malah langsung tak ada apa apa perasaan kat Pian. 

Perghhh memang malu gila lah. Dah lah dulu cucuk cucuk muka. Lepas ni bertambah teballah muka hahahaha.

1 comment:

Afzainizam said...

Pergghhh tebal muka ajerr lah lepas ni... orang tak mau pun kat kita

Jom Terjah entry terbaru ??
tip cara mudah bersihkan seat kereta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...