Followers

Monday, October 10, 2011

Hana Tajima In Da House


Korang kenal tak siapa Hana Tajima? Kalau tanya Asrul Rae mungkin dia kenal kot hehehe. Asrul Rae ni tinggi ilmu pengetahuan dia. Nak pulak dia bercampur dengan golongan ekspatriat. Mesti ramai orang yang dia kenal.

Oklah aku story sikit siapa Hana Tajima ini. Akupun tak kenal sangat dia ni. Jumpa pun tak pernah. Tapi yang aku tahu dia ni cun ler. Cantik sikit daripada Cik Ayunda hahaha. Nama sebenar dia adalah Hana Tajima Simpson. Hana adalah anak kacukan Inggeris dan Jepun. Dan beliau memeluk islam sejak beliau berusia 17tahun.

Hana Tajima ni seorang fashion designer. Dia ni antara yang mempopularkan fesyen tudung shawls dikalangan remaja sekarang *rasanyalah hehehe*. So kalau bebudak yang suka fesyen tudung shawls tapi tak kenal siapa yang mulakan, baik korang lempang muka sendiri laju laju.

5 comments:

Afzainizam said...

tudung shawls tu dah ramai jadi ikutan awek2 memakainyerrr...

bukan macam zaman dulu tudung ikan bawal... tapi yang aku respek selain menutup aurat tetapi tidak menghalang untuk bergaya..

fesyen sekarang memang berkembang pesat beb... aku jauh ketinggalan

EEEMMM apa kena mengena ngan Asrul Rae dan Cik ayunda tu... diorang nak bukak butik kerrr...

"Class you all semua ..gitu."

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
wiper silikon dan wiper kereta biasa

Alan said...

afzainizam: takde kaitan dengan budak berdua tu hehehe

ayunda maajis said...

Nizam : Memang xde kaitan.haha

Alan : Cisssss...siap ko..haha

Alan said...

hahahaha

Asrul Rae said...

Yeah. Baru perasan ade entri ni. Ape kaitan dengan aku pulak? huhu.

Sejak akhir-akhir ni busy sangat2. Maaf tak reply banyak komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...