Followers

Wednesday, April 13, 2011

UBM -Universitas Blogger Malaysia


Nama Pemilik & Blog
Nama aku humm panggil je Alan.
Nama blog aku ni Emo Boyz

Sejak Bila berblogging
Aku start blogging pada 13/10/2004. Lama tu wei. Dah tua aku sekarang hehehe.

Pandangan Mengenai Dunia Blog
Aku dah start blogging sejak 2004. Bermakna sudah kira kira 8 tahun aku berblogging. Zaman aku mula blogging, ramai rakyat Malaysia masih tidak kenal apa itu blog. Blogging pun menggunakan templet classic. Pakai coding html. Nak edit templet, kena tahu serba sedikit coding. Kalau tak pening kepala jugalah.

Dan sekarang zaman sudah berubah. Teknologi semakin hebat. Budak blogger sekarang tak perlu bersusah payah nak buat templet cantik cantik. Nak masukkan coding pun senang. Malah blog pun dah boleh link dengan facebook dan twitter.

Pandangan mengenai IPTM yang pertama
Kira oklah. Boleh dijadikan tempat berkumpul para blogger untuk berkongsi idea, ilmu dan dsb.

6 comments:

Bakri Hussin said...

dah follow dah jom follow balik ok
salam dari UBM jomput join
Bloglist 1 bulan bersama dunialelakimaskulin.com ok http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

Alan said...

bakri: ok

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
pilihan motorsikal kupcai terbaik

yupppp aku baru tahu UBM ni.... yuppp nanti aku singgah dunialelakimaskulin tu

Nizam said...

nizam datang singgah dari UBM.. :)
jemput ke blog nizam yer. :)

alan said...

afzainizam: join ler bro

nizam: ok

UBM said...

Admin dari UBM check assignment..hehe..
Thanks join n support UBM, nnt kan entry pilihan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...