Followers

Friday, February 11, 2011

Happy Valentine Day

Isnin ni hari Valentine Day. Dan dahulunya Valentine Day adalah hari anniversary aku dengan seseorang. Kenangan indah suatu ketika dahulu. Entah dimanalah dia berada sekarang. Mungkin dah kahwin kot.


Sekarang ada ler cerita pasal JAKIM nak banteras pasangan couple time Valentine Day tahun ni. Bagi aku semuanya ngarut je. Syirik betul orang tua sekarang. Prinsip aku jelas; "Ada Aku Kesah"

So bagi yang bercouple, sila hargai pasangan korang. Sayangi dan hargailah mereka sebelum terlambat. Dan bagi yang selalu memberi bunga atau coklat sempena valentine day, try ler tukar yang lain pulak. Tak ada salahnya bawa pasangan korang pergi makan kat tempat tempat high class. And nak tambah lagi masyuk, lamarlah mereka time tu. Memang romantik gila woo.



Buat yang masih belum luahkan kata cinta, inilah masanya untuk meluahkan perasaan korang. Nak cakap tu pun, pilihlah tempat tempat yang romantik sikit. Jangan main cakap sebarang je. Pilihlah ayat yang lembut, puitis dan syahdu *perghh xley blah*.

Anyway semoga korang bahagia dengan pasangan memasing. Kalau nak merendek, jangan pancut merata. Tengok dulu line clear ke tak. Play and safe kata orang kampung aku.

Happy Valentine Day

5 comments:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

say NO to velentin0 =P

Alan said...

loly: i say yes :)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


jangan merayakan hari valentine – jangan memberikan ucapan selamat hari valentine kepada siapapun – jangan mengirim pantun valentine dengan tujuan memeriahkan hari valentine – jangan menulis puisi valentine dengan tujuan merayakan hari valentine – jangan menulis puisi cinta dengan tujuan merayakan hari valentine

..... Buat Kekasih Kekasih, aku gembira mengenalimu, aku selesa mendampingimu, aku ikhlas mencintaimu, aku bahagia menyayangimu... Kekasih, terima kasih kerana memberi peluang untuk mencintaimu, terima kasih kerana sering meluangkan masa disisiku, terima kasih kerana sentiasa membahagiakan aku, terima kasih kerana memberi kesempatan untuk kepadaku untuk menjadi kekasihmu... Kekasih, aku ingin kau tahu, hanya kau yang kucinta, Tiada yang lain hingga hembusan nafasku yang terakhir... I LOVE YOU ...

alan said...

afzainizam: fuyooo jiwangnya hehehe

Naisophon said...

Bagi aku, Valentine tu bagus.. dan bermanfaat.

Tapi janganlah buat benda immoral. Kasi bunga, senyuman, cukup la.. Aku tulis puisi, tapi puisi aku tak sedap la. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...